sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Preglog za klađenje:Kiwoom Heroes-Samsung Lions (Korean baseball league)

U sutrašnjem meču Korejanske bejzbol lige od 11:30h sastaće se  Kiwoom Heroes (6-2) i Samsung Lions (3-5).Ovo je 3.meč ovih protivnika i u seriji je 1-1 (3:2,0:5).Duel levorukih bacača Lee Seung Ho vs Cho Chae Heung.

Na brdo za Kiwoom 21.godišnji levoruki Lee Seung Ha (0-0,2.70).U prvom startu imao je no-desicion protiv Hanhwa,u 6 2/3 izmene primio je 2 poena.Prošle sezone imao je samo jedan start protiv sutrašnjeg protivnika i u 2 izmene je primio 5 poena,mada treba dodati da i pored toga nije izgubio meč.

Startni bacač Samsunga je levoruki Cho Chae Heung (1-0,0.00).U prvom startu je bio sjajan,5 izmena bez primljenog poena.Ali veoma loše brojke ima protiv Kiwoom od prošle sezon, gde je u 3 starta primio 4,5,4 poena i to u nijednom startu nije izdržao duže od 4 izmene.

Kiwoom je kandidat za titulu ove godine.Pojačali su se sa Jake Brigham-om na poziciji startnog bacača i Tayler Motam-om na pozicije 3B.Njihovo iskustvo već pokazuje znatnu razliku.Pored njih se istice LF-Lee Jung Hoo sa 2HR i 5RBI kao i 1B-Park Byung Ho sa 2HR i 5RBI.Samsung je definitivno ove godine najslabija ekipa u ligi.Oni se oslanjaju na mlade igrače iz svog omladinskog pogona.Samsung je ove godine imao 3 meča od 8 protiv levorukih startnih bacača i nijednom nisu dali više od 2 poena.

Iako je ovo čist 1 (1,55kv),mi ćemo malo pojačati sa H1(-1,5).Kvota je trenutno 2.Verujemo da ovo domaćin može dobiti i sa većom razlikom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje