nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Premier Liga: Očekuje se debi novog Đavola, kao i povratak napadača

Rafael Varane može debitovati za Manchester United tokom posete Southamptonu u drugom kolu Premijer lige. Francuz već trenira ravnopravno sa saigračima, što se odnosi i na Edinsona Kavanija , koji je propustio pobedu Lidsa. Međutim, menadžer „crvenih đavola“ Ole Gunnar Solskjaer odbio je da otkrije da li će početi kao starteri.

Prva utakmica u sezoni stvara raspoloženje kada dobro počnete pred navijačima. Naš posao je da iskoristimo prednost. Edinson Cavani i Rafael Varane su se već pridružili ostalima i mi se spremamo. Vill Sancho i Varane će početi u nedelju? Uverićete se sami. Oni rade veoma dobro tokom nedelje. Videćemo u subotu ko će leteti za Southampton.

Ova utakmica prošle sezone, u kojoj smo pobedili sa 9-0, jednokratna je. Bila je to posebna utakmica, ali je u prvom minutu bio crveni karton. Ekipe Ralpha Hazenhuttlea igraju sa puno energije, visokim pritiskom i samopouzdanjem. Svaki put kada putujemo tamo znamo da će to biti veoma težak meč „, rekao je Solskjaer.

Što se tiče pregovora između Pola Pogbe i Manchester Uniteda o novom ugovoru za Francuza, menadžer je dao sledeći kratak komentar: „Pregovori su između predstavnika Pola i kluba. Radimo sa njim svaki dan i pokušavamo da poboljšamo igru tima i zabavi se.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje