četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu je na programu jedan duel A lige Australije.

7:05h Western Sydney- Western United

Vonderersi su počeli dosta dobro ovu novu sezonu,ali su pali u poslednje vreme. Od poslednjih 5 mečeva čak su 4 izgubili, uključujući i poraz u kupu. Poslednji težak poraz od 3-0 protiv Brizbejna bila je kap koja je prelila čašu i čelnici kluba su odlučili da smene trenera Karla Robinsona. Na njegovo mesto je došao Majk Rudan i odmah napravio promene. U prošlom kolu su odigrali protiv Perta i pobedili sa 1-0. Mogla je ta pobeda biti i znatno ubedljivija jer su Vonderersi stvorili jako mnogo dobrih šansi,ali nisu uspeli da ih iskoriste. Igrali su jako dobro, pogotovo u napadu, posebno su se istakli kapiten i zasigurno najbolji igrač Džek Rodvel, inače, strelac gola, kao i Japac Ogawa koji je pravi motor tima. Odbrana i nije imala nešto mnogo posla, pa i ne može da se priča o promenama u tom segmentu. Generalno to im je tokom cele sezone slabiji deo tima.

Sa druge strane ekipa Westerna ovo kolo dočekuje sa prvog mesta na tabeli. Istina, oni su i odigrali najviše utakmica u ligi, pitanje je da li će biti prvi i kada svi ostali klubovi odigraju svoje zaostale utakmice. U ovo kolo ulaze nakon velike pobede protiv branioca titule ekipe Sitija i remija protiv Mekartura. Western Junajted je jedna prava napadačka ekipa, ekipa koja ima sjajan napad,ali i ne tako dobru odbranu. Napadaju protivnika tokom celog meča, pritiskaju zaista jako, samo imaju manji problem sa realizacijom svojih prilika. Upravo to može da ih košta na utakmicama i taj segment trener Aloisi mora da popravi. Glavne uzdanice su im svakako kapiten Dijamanti i naš Prijović koji iz kola u kolo igra sve bolje. Što se odbrane tiče, pa gledajući njihove mečeve, stekao sam utisak da nije previše jaka odbrana, tj imaju segmente gde su jaki, i one gde su slabi. Naime imaju veoma visoku odbranu i sledstveno tome u vazduhu su nadmoćniji od većine rivala,ali kada rival počne da igra po zemlji brzim loptama tu su veoma slabi i primaju mnogo golova. Pokazao je to Mekartur u prošlom kolu kada im je spakovao dva gola za veoma kratko vreme.

Prognoza: S obzirom da je reč o dva tima koja imaju zaista kvalitetne napade, ja očekujem da ćemo videti makar po jedan gol na obe strane.

Tip: GG @ 1.63 rez 0-1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje