subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu se nastavlja A liga Australije, a mi smo za vas spremili najavu mečeva koje za koje smatramo da su najzanimljiviji.

9:05h Western Utd-Perth

Vester Junajted je jako pao u formi. Svega jedna pobeda  u poslednjih 6 kola je dovela do pada na tabeli i sada se nalaze na drugom mestu sa 8 bodova manje od Sitija,ali i sa tri utakmice manje. Dakle, matematički oni još uvek mogu do prvog mesta ukoliko slave na sva tri zaostala meča,ali po formi ekipe to je malo verovatno. Mora Vestern drastično da popravi formu, tj igru kako bi došli do takvog poduhvata. U prošlom kolu su pretrpeli žestok poraz na domaćem terenu od Velingtona sa 4-1. To je prvi put u sezoni da su primili toliki broj golova. Ekipa koja je u početku sezone većinu mečeva dobijala bez primljenog gola je u poslenjih 5 kola primila čak 12 golova. Dakle u poslednjih 5 kola 12 golova, a u preostalih 9 odigranih mečeva 14 golova. Mislim da to najbolje govori o padu forme odbrane. Čak šta više odbrana je taj deo tima koji je doveo do pada na tabeli. Napad im i nije loš, napad je čak i napredovao. Stvaraju oni šanse, postižu golove,ali jednostavno odbrana je primila previše golova. Ovaj meč im je idealna šansa da se vrate na pobednički kolosek. Imperativ pobede je ogroman i očekujem da od starta krenu ka golu rivala.

Pert ima seriju od 13 vezanih mečeva na kojima nisu slavili. Poslednji su na tabeli i sigurno da jedva čekaju da se ova horor sezona završi. Mnogo je bilo očekivanja, nadanja, sanjani su veliki snovi,ali od toga nema ništa. Da je ovaj tim mogao mnogo više, mogao je. Kada se pogledaju imena igrača koje imaju pogotovo u napadu to je apsolutno jasno. Ekipa koja ima Fornarolija, Staridža, Kija, je jednostavno morala više od poslednjeg mesta. Istina, dosta su tom rezultatu kumovale i povrede kojih je bilo zaista dosta tokom cele sezone. Retko kad su imali ceo sastav na raspolaganju, pogotovo u napadu. Takođe im je sezonu upropastila i korona. Imali su dosta odloženih mečeva, to je sigurno poremetilo ritam ekipe. Bez obzira na sve ne smeju da imaju izgovore, u narednoj sezoni moraju bolje,a ova nek se završi ovakako kako već mora. Nema sumnje da će oni pokušati da učine nešto i na ovom meču,ali zaista slabo izgledaju na terenu. Teško stvaraju šanse, još teže postižu golove, a odbrana prima dosta pogodaka. Sve u svemu loša sezona za njih.

Prognoza: Vestern je favorit na ovom meču i trebalo bi da slavi sa nekoliko postignutih golova.

Tip: 1 i 2+ @ 1.55 6-0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje