petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije najava, predlozi za klađenje(PETAK)

U petak je na programu jedan duel A lige Australije.

U Adelejdu će se sastati istoimeni tim i Sydney

9:45h Adelaide United – Sydney

Adelejd je jako loše počeo novu sezonu,ali kako vreme odmiče oni igraju sve bolje i bolje. U ovo kolo ulaze sa serijom od 5 mečeva bez poraza, a pre ovog meča su ostvarili dve sjajne pobede, prvo nad Brizbejnom, da bi u prethodnom kolu nakon preokreta savladali ekipu Džetsa. Upravo su im te dve pobede i donele visoko treće mesto na tabeli sa samo dva boda zaostatka za liderom Westernom. Sada igraju zaista dobro, pogotovo ofanzivni deo tima. Novopridošli Japanac Ibusuki se pokazao kao pravo pojačanje jer je upravo on doneo pobedu u prošlom kolu. Odbrana im nije toliko jak deo tima jer vrlo često primaju golove. Pričao sam već o tome kako su dobrano promenili svoju filozofiju igre i od jedne ekipe koja igra čvrst fudbal, postali tim koji igra veoma efikasne utakmice. Ovaj meč im mnogo znači jer bi pobedom uspeli da se domognu prvog mesta na tabeli,makar na par dana dok Western ne odigra svoj meč. Što se tiče izostanaka Trat je van tima zbog kartona, a Goodwin je pod znakom pitanja jer je igrao za reprezentaciju,ali po svim najavama trebalo bi da igra. Dobra stvar je i povratak Isaiasa koji je veoma bitan šraf ove ekipe.

Sidnej takođe nije baš najbolje počeo ovu novu sezonu,ali kako vreme odmiče i oni igraju sve bolje i bolje. Trenutno su na 6tom mestu,ali sa samo 3 boda zaostatka za prvoplasiranim Westernom. Dakle i  Sidnej bi pobedom na ovom meču mogao na kratko da preuzme lidersku poziciju. Oni u ovo kolo ulaze nakon pobede u veoma efikasnom meču protiv Merinersa. Ta pobeda im je došla u pravo vreme nakon dva meča na kojima nisu ostvarili trijumf. Takođe, pobeda je došla bez obzira na dosta problema sa sastavom, tj tim pre pobeda je još veća. Neće im sa sastavom najbolja situacija biti ni na ovom meču. Dosta igrača je pod znakom pitanja. Prvi golman Redmejn kao i Rajan Grant su igrali za reprezentaciju i pitanje je da li će igrati na ovom meču. Pod znakom pitanja su i Barbarusis i najbolji strelac tima LeFondre. Ipak, iako njih ne bude bilo na ovom meču Sidnej će biti itekako opasan. Kaseres iz kola u kolo igra sve bolje, a isto se može reći i za , sada već, legendarnog napadača Bobo-a koji je u prošlom kolu dao gol. Naravno ne sme se zaboraviti ni naš Ninković koji je takođe u dobroj formi.

Prognoza: Ovo bi trebalo da bude jedan veoma efikasan meč i to sa golovima na obe strane. Reč je o napadački dva veoma jaka tima.

Tip: GG3+@ 1.93 rez : 1-2 

sigurnija varijanta je GG @ 1.58

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje