četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije,najava,predlozi za klađenje (Sreda)

U sredu su na programu dva duela A lige Australije.

9:55h Western Sydney Wanderers-Melbourne Victory

Vonderersi ne ulaze u baš najboljem raspoloženju u ovo kolo. U prethodna dva kola su doživeli isto toliko poraza i to ih je gurnulo u donji deo tabele. Svega 9 osvojenih bodova iz 10 utakmica. Promenili su i trenera,došao je Mark Rudan,ali se nije mnogo toga promenilo. Rudan je u tri kola osvojio isto toliko bodova,što je jako malo. Vonderersi imaju kvalitetan sastav,ali nemaju hemiju,nisu uigrani. Zaista prave mnogo grešaka,kako u napadu,gde nema nemaju dobru završnicu,tako i u odbrani koja pravi amaterske greške. Najbolji primer za napad je meč sa Pertom gde su napadali,stvarali šanse,ali nisu uspeli da ih realizuju. Mnogo zakomplikuju u poslednjem momentu i od gotove i sigurne šanse naprave promašaj.Napadački igraju,ali to nije dovoljno,treba i dati gol, a ne samo stvarati šanse. Jednostavno nema tog završnog udarca,to fali. Mnogo toga ne štima i mnogo toga moraju da poprave ukoliko žele u plej of. Imaju najgoru odbranu i jedan od najneefikasnijih napada.

Ne cvetaju ruže ni u sastavu Viktorija. Nakon osvajanja kupa kao da su se istrošili i nikako da se oporave. U seriji su od dva vezana poraza što ih je značajno udaljilo od vrha tabele. Možda u tom padu forme ima i toga da su u poslednjih 10 dana odigrali čak 4 utakmice i umor je očigledno sustigao ekipu. Kvaliteta ima i to dosta,ali je pad forme prisutan. U prošlom kolu su dobro počeli protiv Jetsa,ali ih je crveni karton Brilijantea presekao. Od tog momenta više nisu postojali na terenu. Uspeli su da iz dva šuta Jetsa prime dva gola. Reč je o timu koji ne igra neki preefikasan fudbal. Imaju kvalitetan napad,ali i ne toliko dobru odbranu. Jako si retki mečevi na kojima ne prime gol,pogotovo na gostovanjima i to pogotovo protov timova koji igraju napadački kao njihov današnji rival.

Prognoza: S obzirom da je pobeda preko potrebna i jednima i drugima očekujem da krenu napadački, a loše odbrane bi mogle da nam donesu golove na obe strane.

Tip: GG @ 1.53 2-0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje