četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ancelotti: Ovaj meč je dostojan finala, želimo da eliminišemo jednog od favorita za trofej

Trener Real Madrida – Carlo Ancelotti  prokomentarisao je predstojeći okršaj „Los Blankosa“ i PSG-a u Ligi šampiona. PSG u utorak uveče gostuje španskom velemajstoru u prvom meču eliminacione faze prestižnog turnira.

Ovaj meč je dovoljno dobar da bude finale Lige šampiona. Želimo da eliminišemo rivala koji je među velikim pretendentima za trofej“, rekao je Ancelotti.

Imam divna sećanja na vreme u PSG-u. Voleo sam da radim tamo, imao sam jaku vezu sa navijačima, ovo je jedan od najboljih klubova. Nije lako nositi se sa tenzijom u ovom klubu, Mauricio Pochettino radi divan posao. Ne osećamo ozbiljnu tenziju pred meč, već smo motivisani da nas čeka veliki tim PSG-a. Naši igrači su veoma motivisani“, nastavio je Italijan, koji se dotakao i fizičke kondicije francuskog napadača Karima Benzeme i mogućnosti da se veteran sutra pojavi na terenu: „Ja ću imati poslednju reč o Benzemi. Ako se oseća dobro, jasno je da mora da igra.“

Na temu Velšanina Gareth Bale-a koji ove sezone takođe ima problema sa povredama i retko se pojavljuje na zvaničnim utakmicama u belom dresom, iskusni italijanski trener je rekao: „ Često razgovaram sa njim. Trudim se da saslušam njegove probleme, naš odnos je veoma dobar. Ponaša se ozbiljno i profesionalno, u klubu ga poštuju. Povrede ga sprečavaju da igra više ove sezone, sada se oseća dobro. Bale želi da završi karijeru u Real Madridu na najbolji način, pomogao je klubu da osvoji mnogo vrednih trofeja. On zaslužuje najbolje.”

Šezdesetdvogodišnji trener je odgovorio i na pitanje da li je teško biti trener na najvišem nivou. „Treniranje nije teško, zadovoljstvo je praktikovati ga. „Bilo da ste trener PSŽ-a ili Real Madrida – to je neverovatno“, rekao je Anćeloti.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje