Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


J. Cobbs 14.5+, sigurnija 12.5+ 13pts

Justin je ove sezone u eliminacionoj utakmici Evrokupa bio očajan i njegova ekipa je olako izgubila u Andori. Cobbs ne želi da ukalja svoje ime sa još jednom lošom partijom, gde Partizan vodi 1-0 u seriji.

U prvom duelu sa Partizanom postigao je 14 poena uz 2 promašena bacanja, bez pogođene trojke. U regularnom delu sezone postizao je 15 i 16 poena, što nam daje za pravo da ga probamo danas kao najboljeg igrača domaćeg sastava.

Pred punom Moračom, očekujemo i veliki pritisak na sudije i dosta bacanja za domaćina, a verujemo da će upravo Cobbs biti minimalno 8x na liniji bacanja kao što je to bio slučaj u regularnom delu sezone.

Osim Yan Madara ne vidimo nekog ko može konstatno igrati dobru odbranu na Cobbsu, a pritom ni u Izraelca ne verujemo jer mlad i neiskusan.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.