petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 13. kolo (ponedeljak)

VEST HEM JUNAJTED – BORNMUT

VEST HEM JUNAJTED je u proteklom kolu pretrpeo minimalan poraz na strani protiv Liverpula (1:0), dok su na tom susretu i promašili jedanaesterac za poravnanje rezultata. Londonski klub se trenutno nalazi na tek 17. mestu na tabeli, što je zaista daleko od njihovih ambicija ove sezone, dok i objektivno poseduju daleko kvalitetniji igrački kadar koji bi trebao da pronađe svoju poziciju u gornjem delu prvenstvene lestvice. I nastupi u okviru Lige Konferencija im zasigurno „ometaju“ kada je reč o partijama u sklopu Premier lige, ali jednostavno popularni „Čekićari“ imaju obavezu da u narednom periodu beleže znatno bolje rezultate u domaćem šampionatu nego što je do sada to bio slučaj. Stoga, u naredni duel ulaze sa ogromnim motivom ostvarivanja pobede i samim tim osvajanja sva tri boda, a deluje da imaju dosta dobru priliku za tako nešto, jer pred svojim navijačima dočekuju novajliju u ligi. Van stroja su – N.Aguerd (defanzivac), L.Paqueta (vezista), dok je upitan nastup – C.Dawson (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – L.Fabianski – V.Coufal, K.Zouma, T.Kehrer, A.Cresswell – T.Soucek, D.Rice – J.Bowen, P.Fornals, M.Antonio – G.Scamacca

BORNMUT je sredinom minule nedelje prekinuo svoj niz bez poraza u Premier ligi, otkako su na svom terenu doživeli poraz od Sautemptona (0:1). Ipak, „Trešnjice“ u ovom momentu zauzimaju 13. poziciju na tabeli sa 13 osvojenih poena, što je zaista solidan učinak za povratnika u elitni rang engleskog fudbala, kojem je svakako glavni cilj opstanak u ligi. Za sada, u proseku postižu manje od jednog pogotka po meču (10), dok imaju i dosta problema u fazi odbrane, koja je do sada primila 23 gola. Generalno, Bornmut je igra loše u predhodnom periodu, ali im sada pripada podređena uloga na gostovanju u Londonu, gde su poslednjih put pretrpeli dosta ubedljiv poraz (4:0). Izvan sastava su – L.Kelly (defanzivac), D.Brooks (vezista).

Očekivani sastav (4-4-1-1)Neto – A.Smith, C.Mepham, M.Senesi, R.Fredericks – R.Christie, L.Cook, J.Lerma, M.Tavernier – P.Billing – D.Solanke

 

Glavni sudija – D.Coote

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @2.00 – 2:0

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 21h na Olimpijskom stadionu u Londonu.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje