sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] ABA liga predlog na konačan ishod (3. Januar)

Predlog za koji smatramo da ima izgledne šanse za prolaz


Cibona – Mornar 2 sa produžetkom na kvotu 1.83, 65:82

Cibona će u ovom meču biti bez usluga Roka Prkačina koji se operisao, dok se u utakmici sa Cedevitom povredio i Amerikanac – Nathan Reuvers. Zbog ovavke situacije zagrebačka ekipa je posegnula za potpisivanjem iskusnog Ivana Novačića koji je bio bez angažmana nakon što je krajem maja istekao ugovor sa Cibonom.

U situaciji gde Cibona ima problem sa visokim igračima, iskoristili bismo prednost Mosleya i Smitha u reketu, kao i odličnu formu u kojoj se Mornar nalazi. Naime, oni su nakon 6 uvodnih poraza na startu lige, trenutno u seriji 5 pobeda na poslednjih 7 utakmica.

Prema informacijama koje su dostupne javnosti, nema zaraženih koronom u ekipi iz Bara. Trener crnogorske ekipe najavio je da žele da vrate dug i da se revanširaju na poraz iz premijernog meča sezone.

Jedina stvar zbog koje ne igramo ovaj par na jače, jeste činjenica da je termin odigravanja utakmice čudan (14:00), kao i nedavni povratak prvog plejmejkera Cibone – Jose Vildoze.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje