utorak, 23. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA Poeni igrača (3. Januar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


EDIT: Pošto je T. Maxey OUT, probaćemo Curry 13.5+, a branićemo upola Embiida na 25.5+

J. Embiid (Philadelphia) 27.5 minus, većina 26.5-

Sixersi su na domaćem parketu apsolutni favoriti protiv Rocketsa koji su oslabljeni u ovom duelu jer su disciplinske mere zbog kršenja kodeksa primenjene na startnom centru C. Wood-u (prvi poenter i prvi skakač ekipe) i Kevin Porter JR. (3. strelac ekipe).

Rocektsima se za ovaj meč vraća šuter G. Matthews i rezervni plejmejker DJ Augustin. Upitan za meč je šuter Eric Gordon.

Na mesto stratnog centra Rocketsa trebao bi da stane Daniel Theiss koji je svakako bolji odbrambeni igrač od Wooda, ali nikako nije pretnja za Embiida.

Mi u ovoj opkladi ponajpre potenciramo mogući blowout kao što i kladionice nagoveštavaju sa visokim hendikepom od 13 poena.

Embiid je u dobroj formi, ali je na poslednjim mečevima gađao za 3 poena u visokim procentima, pa je moguće da u ovom meču za razliku od prošla 4, pogodi samo 1 trojku kao što je to činio na prethodnih 9 mečeva u decembru.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje