četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (nedelja)

Predlog izlgedne šanse za prolaz, otvarati do 02:30


N. Claxton (Nets) 15.5-, lose

Warriorsi i Steve Kerr su odlučili da preferiraju small-ball sa J. Poole u postavi, dok je D. Green spušten sa krilnog centra na centra.

Istina je da Netsi nemaju pravog rezervnog centra za Nica, ali smatramo da se neće preterano naigrati Claxton. Pored toga što Warriorsi mnogo bolje izgledaju kod kuće ovde je potencijalan i blowout protiv ipak osabljenih Netsa bez K. Duranta.

Claxton još uvek nije imao duel protiv Draymonda Greena, dok je protiv Warriorsa imao 2 partije kada je zabeležio 9 i 10 poena.

Nijedan klasičan centar bez šuta sa distance kakav je Nic, se nije preterano naigrao protiv small-balla Golden Statea. Na poslednjih 10 mečeva kod kuće sa Greenom u postavi oni su primali od centara: Biyombo 8, Kesler 6 Olynik 9 Vanderbilt 10, Wendel Carter 13, Duren 18, Okongwu 16 (Looney jaki minuti), Eubanks 8.

Nije nemoguće da danas malo više minuta dobije i TJ Warren sa klupe.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje