subota, 22. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] ABA Poeni igrača (25. Decembar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


V. Mihailović (Mornar) 12.5+ postigao 26pts

Vladimir je najavio veliku borbu protiv ekipe iz Podgorice, a sa njegovom izjavom se slažu i kladionice pošto su kvote na pobede ekipa maltene izjednačene. Broj poena na utakmici je postavljen na oko 160 jer Derby igra u brzom ritmu.

Istina je da Mihailović u poslednjih par mečeva nije prebacivao marginu, ali danas je idealna situacija da popravi svoj poenterski saldo. Na poslednja 3 meča je beležio 8 poena (protiv Partizana utakmica na mali broj poena zbirno), 8pts (Zadar, problem sa ličnim greškama) i Mega 12pts (loš šut za 2pts, 1-7). Pre ovoga je imao 6 probijanja margine i samo 1x je bio u minusu poena.

Rizikujemo sa formom beka Mornara nadajući se da će u brzom ritmu utakmice vratiti na dobar poenterski saldo.

Mana opklade je što će verovatno zaigrati Amerikanac – Joseph T. Lewis.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje