petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 25. decembar 2021.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


11:30 Erzurum BB – Denizlispor (Turska – 1. Lig)

U nedostatku bolje ponude odlučili smo se na utakmicu devetnaestog kola turske 1. Lige u kojoj će trećeplasirani Erzurum BB ugostiti pretposlednji tim na tabeli – Denizlispor.

Ove dve ekipe su se u prošlosti sastale samo 4 puta, ali rezultati sa tih utakmica veoma podsećaju na saradnju po principu “3 za 3“. Uz to, imali smo priliku da vidimo i jedan veliki prelaz (u korist Denizlispora, od 0:1 do 2:1), dok je Erzurum uspeo da dođe do dva preokreta, ali bez velikog prelaza. Prvi od njih su zabeležili u oktobru 2017. godine, kada je gost poveo u 15. minutu, a domaćin izjednačio posle 7 minuta i kasnije postigao još 3 gola. Na poslednjem odigranom meču, u aprilu, Erzurum je poveo već u drugom minutu, Denizlispor je okrenuo na 2:1 golovima u 47. i 64. minutu, da bi pobeda ipak otišla u ruke “plavo-belih“ rezultatom 2:3.

Definitivno vrlo interesantan duel na koji bi trebalo obratiti pažnju, a nadamo se da će nam na petom međusobnom meču ponovo prirediti prelaz ili bar preokret-pobedu koja se plaća dosta dobrim kvotama. Šta vi mislite o ovoj utakmici?

2-1 (25,00) / 1-2 (60,00) / PR1 (8,25) / PR2 (21,00) – 3:1 (gost vodio 0:1)

Međusobne utakmice: Erzurum BB – Denizlispor (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje