četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] ABA Poeni igrača (6. Novembar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


Partizan u subotu dočekuje FMP. U meču 7. kola ABA lige, neporaženi crno-beli će dočekati tim iz Železnika koji se nalazi u seriji od 5 uzastopnih pobeda. Duel u hali „Aleksandar Nikolić“ na programu je 6.11. od 19 časova.

Crno-beli nakon tesne pobede nad Huventudom igraju protiv uzavrelog B. Jonesa i Pantera iz Železnika. Ako neko može da zaustavi napadački potencijal američkog plejmejkera to je onda defanziva Željka Obradovića.

Bili smo u nedoumici koga uzeti od igrača Partizana u plus. Naime, Dallas Moore je izjavio kako je FMP ustvari mala Crvena Zvezda što je naišlo na negodovanje iz redova Železnika i njihovog vlasnika. Zbog ove izjave Moore će sigurno naići na simpatije verovatno solidnog ispunjenog Pionira.

Ipak, i pored toga mi smo pikirali perspektivnog izraelskog igrača za prebacivanje margine 9.5. Yan Madar je u okviru Evrokupa odigrao svega 13 minuta u tesnom meču i nije pogodio niti jedan šut. Smatramo da će njegova minutaža biti danas minimalno 20 koliki je njegov prosek u ABA ligi.

FMP u dosadašnjih 6 odigranih mečeva u proseku prima 82 poena po meču.

Poenterski učinak bekova protiv FMP:

Cedevita – Pullen 12, Keene 25, Blažić 17;

Mornar – Mihailović 15, Gordić 21;

Mega – Smith 17;

Zadar – Carter 11.

Ne predlažemo Vam da se zalećete iz činjenice da je Partizan kompletan na bekovskoj poziciji (Avramović, Moore, Punter) mogu da upropaste dobru partiju Madara, ali smatramo da može biti dvocifren u datim oklonostima.

Loša procena, svega 9 minuta


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje