Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


Simanić B.(10,5+)-Meg-Cib više1,85 postigao 16pts

Domaća ekipa iako oslabljena, ide na još više oslabljenu ekipu Cibone koja je outsajder u ovom meču sa hendikepom od 8.5 poena. Utakmica je prognozirana na oko 155 poena.

Za domaću ekipu neće biti svestranog Jovića (10.8 poena) i Cazalona (10.2 poena), dok bi trebalo da debituju Uskoković i Savović.

Iskusni Savović će pojačati reket Mege, međutim nismo sigurni koliko će igrati pošto je poslednji profeisonalni meč odigrao još krajem aprila 2021. u VTB ligi.

Boriša Simanić je krenuo u sezonu sa vrlo dobrim brojkama (16, 21, 13, 17 i 9) pre nego što je odsustvovao 4 meča. Nakon povratka beleži 2 (Cazalon 14, Jović 10), 7 (Jović 25) i na poslednjem meču 12 poena.

Ponajpre ovaj par predlažemo zbog izostanka u domaćoj ekipi gde smatramo da bi Boriša trebao biti ako ne 1., onda 2. napadačka opcija.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.