Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


K. Kuric (Barca) 8.5+, 8pts

2-8 za 3pts, 2-3 slobodnja bacanja

Barcelona je pre samo 2 dana igrala meč Evrolige protiv Monaca, gde je u trijumfu katalonske ekipe Kuric imao minmalnu minutažu.

Nama deluje da je Jasikevicius svesno čuvao Kyle-a za ovaj meč, gde će sigurno dobiti više od 13 minuta kako je to bio slučaj u prošlom meču sa Monacom, verovatno svesno pošto je 1. marta igrao 17 minuta protiv Andore i zabeležio 17 poena.

Istina, za Barcu se vratio Abrines, ali ne smatramo da će on preterano uticati na broj šuteva iskusnog šutera.

Kuric je ove sezone protiv Valencie imao partiju sa 2 poena na startu sezone u Superkupu, kao i u Endesi gde je imao 11 poena.

Na meču se očekuje oko 162 jer Valencia ne ume da igra sporo, a odbrana im nije najjača strana.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.