četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – 1.Decembar

Članak otvarati do 20:00.


Divizijski derbi između Nju Ingland Patriota i Bafalo Bilsa otvoriće 12. kolo NFL šampionata. Bilsi u ovaj meč ulaze kao favoriti sa kvotom 1,52, dok je margina za poene postavljena na 43,5.
Veoma bitan meč iz mnogo razloga. Prva, ujedno i najbitnija je plej of priča. Stanje u ovoj diviziji je baš haotično i to niko nije očekivao, jer su se u priču uključili i Njujork Džetsi.
U ovom trenutku Nju Ingland ima skor 6-5 i drži poslednje mesto u diviziji, dok su Bilsi na deobi prvog mesta sa Majami Dolfinsima sa skorom 8-3. Bilsima je jako bitno da budu prvi u diviziji i eventualno budu prvi u konferenciji, jer bi to značilo da će imati prednost domaćeg terena kroz ceo plej of što nije mala stvar.

Mi ovde nećemo mnogo polemisati, jer su stvari veoma jasne. Bilsi su za klasu jača ekipa, ali ove sezone pokazalo se da su im divizijski dueli veoma teški. Dva od tri poraza iz ove sezone su bili protiv Majamija i Njujork Džetsa. Očigledno je da vlada veliko rivalstvo i da će se ovaj meč dobro pripremiti.

Ono na šta mi idemo jeste napad. Odbrana Nju Inglanda jeste dobra, ali da bi ste pobedili Bilse morate postizati poene u kontinuitetu, a to Nju Ingland ne radi. Taj napad je baš konzervativanm. Fokusiraju se mnogo na trčanje, a takvom igrom teško da će moći nešto da naprave.

Bilsima se povredio Von Miler, ali i bez njega ta odbrana je više nego solidna. Verujemo u Džoša Alena i njegove napadačke opcije koje su brojne. U ovakvim mečevima napad pobeđuje, jer odbrana protivničkog tima ne može da se brani tokom cele utakmice.
Hendikep je baš mali i uzimamo ga bez razmišljanja.

Predlog za klađenje: Pobeda Bilsa sa 4 i više poena razlike

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Bafala 24-10

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje