petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Japan – Španija (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.

Selekcija Japana večeras ne sme da kalkuliše, i mora da ide na pobedu. Nakon prve dve utakmice, oni imaju 3 boda, i to iz meča sa Nemačkom, a imali su protiv Kostarike priliku da „overe“ plasman u osminu finala, ali nedostatak kreativnosti i realizacije, pa i problemi u odbrani, koštali su ih toga da ne osvoje ni bod. Stoga, večeras bi im u teoriji bio dovoljani bod, ali je nerealno očekivati da će Kostarika da ostvari neki rezultat protiv Nemačke, te će se i Japanci sigurno spremiti na scenario da Nemačka osvaja 3 boda i da treba da idu na pobedu. Opet, treba imati u vidu i to da minimalna pobeda Nemačke, ali i remi Japana i Španije, dovodi do toga da gol razlika odlučuje, a sad je 2:2 za Japan i 2:3 za Nemačku. Stoga, teško je sve ukalkulisati i verujemo da će Japan ciljati pobedu.

Izostanci: Hiroki Sakai verovatno neće igrati, a menjaće ga Miki Yamane

Očekivani sastav (4-2-3-1): Gonda; Nagatomo – Yoshida – Itakura – Yamane; Endo – Morita; Kubo – Kamada – Ito; Ueda


Selekcija Španije je ostvarila najubedljiviju pobedu na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu, pobedivši Kostariku sa 7:0. Nakon toga, remi sa Nemačkom daje im nešto opušteniju atmosferu večeras, a to se ogleda kroz sledeće scenarije.

Ako pobede, idu dalje sa prvog mesta, ako odigraju nerešeno, u najgorem slučaju (pobeda Kostarike protiv Nemačke), idu dalje sa 2. mesta, dok, ukoliko izgube, zavise od ishoda meča Kostarika – Nemačka, i mogu da ispadnu samo u slučaju da Kostarika pobedi Nemačku. Dakle, najnerealniji scenario bio bi da pobede Japan i Kostarika, i u tom slučaju prolaze baš te dve selekcije.

Mi verujemo da Špancima neće nedostajati poletnosti u igri ni večeras, te da će maksimalno ozbiljno shvatiti ovaj duel i želeti da sačuvaju prvu poziciju u grupi.

Kao pobednici grupe, igrali bi sa drugom iz grupe F, a pitanje je ko će to biti, jer su i dalje sve opcije otvorene, osim Kanade. Dakle, verujemo da bi Španci u duelu sa Hrvatskom, Marokom ili Belgijom mogli da izađu na kraj, tako da mislimo da se neće preterano baviti tim kalkulacijama.

Izostanci: Neće igrati José Gayà

Očekivani sastav (4-3-3): Simon; Carvajal – Rodri – Laporte – Alba; Gavi – Busquets – Pedri; Torres – Morata – Olmo


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Iznenađenja u svetu fudbala postoje, događaju se, a na Mundijalima umeju da budu česta. Disciplina Japana je takva da ćemo gotovo sigurno gledati duel u kom će azijska selekcija pokušati da pomrsi račune možda čak najboljoj selekciji sveta iz perioda 2008. do 2012. godine (2010. i zvanično). Mi Španiju vidimo kao favorita i verujemo da će napadački trio biti na nivou kao sa Kostarikom, te ćemo probati sa predlogom „G2+“ koji se plaća kvotom 1.58.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje