subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal – Predlog za klađenje

 

Problemi unutar tima favorizuju jednog igrača, ali i njegovu ekipu.  Članak otvarati do 23:00

 

Peto kolo NFL šampionata otvaraju Čikago Bersi i Tampa Bej Bakanirsi. Kladionice su izašle sa 1,50 kvotom na Tampu, s tim što ta kvota ima određenu tendenciju rasta.

Bersi su trenutno na skoru 3:1, a prava slika je da su od te tri pobede zaslužili samo jednu. Pobeda protiv Njujork Džajantsa je bila očekivana, ali oni preokreti protiv Detroit Lajonsa i Atlanta Falkonsa nisu. Apsotluno neverovatni preokreti koji se dese jednom u nekoliko sezona, ali eto Bersima je to pošlo za rukom. Nakon tih pobeda usledio je jedan pravi ozbiljan test u vidu Indijanapolis Koltsa koji su ih bez večih problema pobedili.

Mnogo je problema u redovima Bersa i to je jasno kao dan. Iako su Bersi pre meča sa Koltsima bili na 3:0 glavni trener Met Negi je rešio da benčuje startnog kvoterbeka Miča Trubiskog. I ovaj potez stučnog štaba je jasan pokazatelj da su u redovima Bersa svesni da nisu dobri kao što to njihov skor pokazuje. Najvaći problem sa Berse jeste slaba produktivnost napada. Taj napad se iz utakmice u utakmicu baš muči. Uglavnom je Čikago tokom utakmica u rezultatskom deficitu, ali kada dođe poslednja četvrtina i kada krene da se igra na sve, ili ništa tad nešto klikne i Čikago nekako dobije utakmicu. Protiv Koltsa, ekipa koja jedina ima iole dobru odbranu Čikago je postigao samo 3 poena i to je glavni problem ovog tima.

Odbrana je oduvek bila jači deo tima i tu se ništa nije promenilo.

Sa druge strane Tampa nakon poraza na otvaranju sezone protiv Nju Orleans Sejntsa je vezala tri pobede. Tom Brejdi i družina su redom pobeđivali Karolina Panterse, Denver Bronkose i Los Anđeles Čardžerse. Jasno se vidi da se taj tim još uvek uigrava i da ima mnogo prostora za napredak. Pobednički mentalitet koji Tom Brejdi ima kroz celu karijeru se polako, ali sigurno prenosi na ostatak tima i zato se pobede nižu iako tim možda ne igra najbolji fudbal. Konekcija između Toma Brejdija i Majka Evansa postaje sve bolja, trčanje uprkos povredama ide sasvim solidno, te se moće zaključiti da Tampa postiže poene bez većih problema.

Odbrana je u nekim utakmicama pokazala da može čovek da se osloni na nju, jer su nekim svojim akcijama davali često loptu napadu i terali ih da igraju i oni iznad svojih očekivanja u datom trenutku. Sve u svemu za Tampu se može reći da su u sasvim solidnoj formi i da ih treba imati u vidu.

Tok utakmice i predlog za klađenje:

Tampa Bej ima neke izostanke koji na prvi pogled mogu da utoču na njih, ali i ne moraju. Za danas su zvanično otpisani Kris Godvin, Džastin Votson, Lešon Mekoj i najeverovatnije neće igrati Lenard Fornet. Činjenica je da ovo jesu nešto veći problemi za tim, ali Tampa ima jedan od najdubljih rostera u timu, te smo ubeđeni da će i ove izostanke uspeti da nadomeste.

Ono na šta mi idemo jeste dooosta bolja produktivnost napada Tampe od napada Čikaga. Prosto, to će biti ključ meča, jer odbrana Čikaga koliko god bila dobra, ona ne može konsantno biti na terenu i držati taj napad protivnika podalje od svoje end zone. Napad Čikaga je baš slab i često se dašava da ti njihovi napadi ne traju duže od dva minuta, što znači nebrojen broj poseda za napad Tampe. To će biti ključ ovog meča budite uvereni u to.

U redovima Bersa postoje veliki problemi. Verujemo da je stručni štab u velikoj dilemi oko toga koga će da stave na mesto kvoterbeka. I Mič Trubiski i Nik Fols su pokazali da ne mogu da vode napad na pravi način i zato Bersi postižu mali broj poena. Veliki gubitak za Berse je izostanak Tarika Koena koi je radio više poslova u napadu. Osim što je trčao, Koen je isto hvatao loptu, a bez njega sve je palo na Montogomerija koji neće moći sam da iznese teret. Od hvatačkih opcija se izdvaja samo Alen Robinson koji ima sjajnu statistiku, ali ona je preduk blow outa, jer u tim trenucima se ide na sve, ili ništa i odbrane igraju dosta opuštenije.

Sve u svemu Tampa je dosta bolj tim, Tampa ima mnogo boljeg trenera, mnogo boljeg kvoterbeka i ovako u globalu su dosta bliži pobedi.

Predlog za klađenje: Tampa postiže više od 23,5 poena

Kao bonus za jako nesrećan pad prethodne nedelje na Gasa Edvardsa (stao tačno na granici) ovde vas častimo još jednim predlogom. Toplo preporučujemo da se odigra trkač Tampe Ronald Džons, jer će biti jedini trkač tima večeras. Tampa večeras sigurno ne računa na Lešoja Mekoja, a najverovatnije neće igrati ni Lenard Fornet, a pomenuta dvojica igraju na istoj poziciji kao i Ronald Džons.

U prethodnoj utakmici Džons je bez njih imao 20 nošenja za neverovatnih 111 jardi, nešto slično se očekuje i večeras.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat:

Čikago Bers  – Tampa Bej Bakanirs 20:19

Ronald Džons 17 nošenja za 106 jardi

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje