petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Apsolutno ništa nije na njihovoj strani danas!

Domaći tim danas ne računa na čak sedmoricu fudbalera protiv favorizovanog gosta, kome ovo itekako ide u prilog. Tradicija, forma, izostanci, sve je na strani favorita. Utakmica je na programu od 16:15, a naš predlog se plaća kvotom 1.78.


U pitanju je utakmica bugarskog šampionata, a od 16:15 sastaće se Spartak Varna i CSKA Sofia. Trenutno stanje na tabeli je takvo da nakon 6 kola Spartak zauzima poslednje mesto na tabeli i već može da se nasluti da će uz ovakve igre naredne sezone igrati u drugom rangu, iz kog je i došao jer je prošlu sezonu završio na 3. mestu. Učinak od 1 remija i 7 poraza na 8 utakmica, uz gol razliku 4:20, dovoljno govori i tome u kakvoj su situaciji. Sa druge strane CSKA ima 5 pobeda i 1 remi na 6 utakmica uz gol razliku 13:13, te sa 16 bodova ima 1 bod zaostatka u odnosu na ekipu CSKA 1948 Sofia, ali i 2 utakmice manje.

Kada je reč o izostancima, za Spartak Varnu neće igrati Genadi Lugo (6n/0g/0a, desni bek), Sami El Anabi (5n/0g/0a, centralni bek), Ruslan Chernenko (7n/0g/1a, centralni vezni), Liandro Martis (5n/0g/0a, levo krilo), Martin Toshev (4n/0g/0a, centarfor), Mohammed Fatau (0n/0g/0a, defanzivni vezni) i Emanuel (1n/0g/0a, centralni bek). Za CSKA neće igrati Georgi Yomov (7n/1g/0a, desno krilo) i Mitko Mitkov (0n/0g/0a, levo krilo, pozajmljen ekipi Beroe od prekjuče).

Forma je daleko bolja kod gostujuće ekipe, a na poslednjih 7 h2h duela su uspeli da slave. U skladu sa svim tim, mi i danas očekujemo pobedu gosta, a probaćemo sa igrom „2&1P1+&2P1+“ po kvoti 1.78, gde pored pobede gosta, treba da vidimo barem po gol u oba dela igre. Srećno!

0:1 (0:1)


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ predlozi, već predlozi zasnovani na mišljenju urednika zasnovanog na osnovu iznetih informacija. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Photo by Chaos Soccer Gear on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje