petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol dubl iz NCAA (petak 03.03.)

Predlozi za koje smatramo da imaju veliku šansu za prolaz! Otvarati do 18h!


18:00 Rice Owls – Texas Tech Red Radiers 2 1,35 meridian

2:3

Rice je osrednji koledž iz Teksasa, koji je ove sezone krenuo sa skorom 3-5. Vraćaju se sa 4 gostovanja na kojem su samo jendu utakmicu pobedili. Nemaju pobedu protiv nosioca već duže vreme, tako da su gosti veliki favoriti. Na brdo za Texas Tech se vraća Trendan Parish. Startovao je jednom ove sezone i u 5 izmena primio jedan poen. Texas je na perfektnom skoru 10-0 a jedini egal meč su igrali sa Gonzagom 9:8, ostale su sve dobili sa 3 ili više razlike.

02:00 Ucla Bruins – Tulane Green Wave 1 1,47 meridian

10:3

Po meni veoma visoka kvota na domaćina. UCLA je jedna veoma talentovana bejzbol škola, a dokaz je tome da daje redovno igrače u 1.rundi drafta za MLB. Na brdo ide Austin Kelly koji je u jedinom startu bio perfektan protiv 3.nosioca Vanderbilta. Upravo UCLA ima 2 poraza od njih, a ukupni skor 6-2. Tulane je jedan krajnje amaterski koledž. Imaju skor 1-8, a gubili su od mnogo gorih ekipa ove sezone.

Ukupna kvota je 1,98. Ovde možemo da povećamo uplatu za duplo!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje