subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ko pobeđuje u 169. „večitom derbiju“ večeras?

Ne pamtimo kada je poslednji put igran derbi a da su kladionice toliko favorizovale jednu ekipu. Ovog puta, Zvezda ima sve u svojim rukama, tako makar izgleda, pa je u skladu sa tim kvota na pobedu šampiona Srbije oko 1.75.

Opšte je poznato da je ove sezone borba za prvo mesto bitnija nego ikada, kao i da će čak 5 timova imati priliku da igra u Evropi, a u skladu sa tim, svaki bod je od ogromnog značaja svim ekipama. Ipak, na ovakvim utakmicama je teško reći ko je favorit, čak i onda kada Zvezda ima 13 bodova prednosti, a uz potencijalnu pobedu bi otišla na +16. U slučaju poraza, razlika bi se smanjila na „svega“ 10 bodova, što je opet mnogo, ako nas pitate.

Milojević će sigurno biti pod pritiskom jer se od njega očekuje da iskoristi lošu atmosferu u crno belom timu, dok će Duljaj takođe biti pred ogromnim pritiskom, jer nema iskustva u vođenju ovakvih utakmica. Sve u svemu, većinu stvari će da odluče igrači na terenu, a kroz poslednje duele Partizan je pokazao ogromnu poroznost u odbrani, veliko mučenje sa postizanjem gola (svega 5 golova na poslednjih 5 duela) i teško da će ovde moći da napravi čudo, pogotovo ako Zvezda dobro zaključa odbranu, kao protiv Javora, Čukaričkog i Voždovca.

Očekivani igrački sastavi su sledeći:

Crvena Zvezda: Borjan, Vigo, Dragović, Eraković, Rodić, Mijailović, Kanga, Mitrović, Katai, Bukari, Pešić

Partizan: Popović, Filipović, Marković, Vujačić, Urošević, Kolorado, Belić, Natho, Dijabate, Menig, Rikardo

Kada se sve uzme u obzir, rekli bismo da je ovde šampion Srbije daleko bliži pobedi, a probaćemo sa igrom „1P0-1&2P0-2“ koja se plaća kvotom 1.68, jer ni ovog puta ne očekujemo preterano efikasan meč, ma koliko „gosti“ bili oslabljeni.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje