Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz!Otvarati od 07h ujutru!


Orix Buffaloes – Nippon Fighters opcija 1: 1 1,55, opcija 2: nippon 2,5- 1,70 Sigurnost 5/10. ulog 5k.

7:0

Rano izjutra od 07h po našem vremenu u okviru Japanske bejzbol lige igraće Orix i Nippon. Danas je Orix slavio 2:0 a sličan scenario očekujemo i sutra, jer je Orix sa Yamamotom apsolutni favorit.

Nećemo ovde mnogo pričati. Yamamoto startuje za Orix, bacač koji drži rekord iz prošle sezone po broju pobeda u ligi (18). U prošloj sezoni 2 starta protiv Nipona (8 izmena uz 1 primljen poen a takav je scenario bio i u drugom meču). Rezultat prvog meča bio je 1:1, dok je Orix drugi dobio 2:1.

Mana ekipe je Orixa je palica, jer oni jednostavno ne mogu da pronađu ritam. Čak i sa današnjih 6 udaraca srednjeg dela lajnapa, to ništa nije bilo povezano i na semoforu je bilo samo broj 2.

Nippon sa druge strane još gori. Njihov broj udaraca je u proseku oko 6 po utakmici, što nekad nije dovoljno ni za poen. Očekujemo apsolutnu dominaciju Yamamota uz 9 izmena i bez primljenog poena, nadajući se da će Orix dati bar 2,3 da osigura novu pobedu. Ako niste sigurni u fix, a imate Nippon daje manje od 3 poena, to vam je sigurnija opcija.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u 3 dodatna produžetka. Ukoliko ni posle toga ne bude pobednika, utakmica Japanske lige se obračunava kao nerešen rezultat i svaka kladionica je dužna da vam vrati pare ukoliko ste igrali na konačan ishod.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.