sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz Japana (02.april)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz!Otvarati od 07h ujutru!


Orix Buffaloes – Nippon Fighters opcija 1: 1 1,55, opcija 2: nippon 2,5- 1,70 Sigurnost 5/10. ulog 5k.

7:0

Rano izjutra od 07h po našem vremenu u okviru Japanske bejzbol lige igraće Orix i Nippon. Danas je Orix slavio 2:0 a sličan scenario očekujemo i sutra, jer je Orix sa Yamamotom apsolutni favorit.

Nećemo ovde mnogo pričati. Yamamoto startuje za Orix, bacač koji drži rekord iz prošle sezone po broju pobeda u ligi (18). U prošloj sezoni 2 starta protiv Nipona (8 izmena uz 1 primljen poen a takav je scenario bio i u drugom meču). Rezultat prvog meča bio je 1:1, dok je Orix drugi dobio 2:1.

Mana ekipe je Orixa je palica, jer oni jednostavno ne mogu da pronađu ritam. Čak i sa današnjih 6 udaraca srednjeg dela lajnapa, to ništa nije bilo povezano i na semoforu je bilo samo broj 2.

Nippon sa druge strane još gori. Njihov broj udaraca je u proseku oko 6 po utakmici, što nekad nije dovoljno ni za poen. Očekujemo apsolutnu dominaciju Yamamota uz 9 izmena i bez primljenog poena, nadajući se da će Orix dati bar 2,3 da osigura novu pobedu. Ako niste sigurni u fix, a imate Nippon daje manje od 3 poena, to vam je sigurnija opcija.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u 3 dodatna produžetka. Ukoliko ni posle toga ne bude pobednika, utakmica Japanske lige se obračunava kao nerešen rezultat i svaka kladionica je dužna da vam vrati pare ukoliko ste igrali na konačan ishod.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje