Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz!Otvarati do sutra u 07h!


Rakuten – Seibu 7,5- 1,75 ulog 3k, sigurnost 3/10

7:3

Ovaj meč se igra nešto ranije u odnosu na ostale u sutrašnjem programu. Domaćini su sa Tanakom veliki favoriti sutra, a granica poena je postavljena na 7,5.

Povratnik u svoju domovinu, Masahiro Tanaka bacaće za svoje Rakutane. Dobrih 7 izmena i samo 1 primljen poena u prvom startu u sezoni. On je 7 sezona igrao za New York Yankees u MLB ligi. Pošto nije bilo više mesta za njega, potražio je angažman u rodnoj domovini. Sjajna brza lopta, još bolji splitter, slider i curveball je njegov arsenal čime raspolaže.

Za Lionse baca mladi Sunsuke Sato. U prvom startu sezone savršeno bacanje, 5 izmena bez primljenog poena. Ovo mu je 2.sezona u NPB ligi.

Ono što je ključno za ovu opkladu su sjajni bulpen a očajne palice. Rakuten je poslednja 2 meča igrao 1:0. Lionsu su u nizu od 4 poraza a u tom nizu su dali prosečno 1,5 poen.

Apsolutno ova opklada nema manu, a jedina opcija izdaje je da dvojica startera totalno zakažu. A mi opet govorimo da je i ova granica omašaj, a mi je stavila bar na 6,5, ako ne i na 5,5.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u 3 dodatna produžetka. Ukoliko ni posle toga ne bude pobednika, utakmica Japanske lige se obračunava kao nerešen rezultat i svaka kladionica je dužna da vam vrati pare ukoliko ste igrali na konačan ishod.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.