četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz Japana (05.april)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz!Otvarati do sutra u 07h!


Rakuten – Seibu 7,5- 1,75 ulog 3k, sigurnost 3/10

7:3

Ovaj meč se igra nešto ranije u odnosu na ostale u sutrašnjem programu. Domaćini su sa Tanakom veliki favoriti sutra, a granica poena je postavljena na 7,5.

Povratnik u svoju domovinu, Masahiro Tanaka bacaće za svoje Rakutane. Dobrih 7 izmena i samo 1 primljen poena u prvom startu u sezoni. On je 7 sezona igrao za New York Yankees u MLB ligi. Pošto nije bilo više mesta za njega, potražio je angažman u rodnoj domovini. Sjajna brza lopta, još bolji splitter, slider i curveball je njegov arsenal čime raspolaže.

Za Lionse baca mladi Sunsuke Sato. U prvom startu sezone savršeno bacanje, 5 izmena bez primljenog poena. Ovo mu je 2.sezona u NPB ligi.

Ono što je ključno za ovu opkladu su sjajni bulpen a očajne palice. Rakuten je poslednja 2 meča igrao 1:0. Lionsu su u nizu od 4 poraza a u tom nizu su dali prosečno 1,5 poen.

Apsolutno ova opklada nema manu, a jedina opcija izdaje je da dvojica startera totalno zakažu. A mi opet govorimo da je i ova granica omašaj, a mi je stavila bar na 6,5, ako ne i na 5,5.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u 3 dodatna produžetka. Ukoliko ni posle toga ne bude pobednika, utakmica Japanske lige se obračunava kao nerešen rezultat i svaka kladionica je dužna da vam vrati pare ukoliko ste igrali na konačan ishod.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje