petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Liga Šampiona,najava, predlozi za klađenje (UTORAK)

U utorak su na programu dva duela četvrtfinala Lige Šampiona.

21h Mančester Siti-Atletiko Madrid

Siti se u četvrtfinale plasirao nakon laganog dvomeča sa Sportingom. Siti je ceo posao rešio već u prvom meču u Sportingu gde su postigli 5 komada. Meč na Etihadu je bio čisto “ pro forme “, pa i ne može da se uzme kao neki preveliki reper za formu Mančestera. Siti u ovaj meč ulazi nakon 7 vezanih pobeda u svim takmičenjima. Poslednji poraz su doživeli od Totenhema. Njima sada predstoji možda i najbitniji deo sezone,jer nakon ovog meča imaju derbi sa Liverpulom, meč koji će možda i odlučiti osvajača Premijer lige. Sigurno da će taj meč imati na umu,ali neverujem da će Gvardiola išta da kalkuliše, jer im je Liga Šampiona tiha patnja godinama u nazad. Siti je zaista dobar ove sezone u Ligi Šampiona. Osim gore pomenutog izbacivanja Sporinga, oni su i u grupi bili veoma dobri. Grupu su završili kao prvoplasirani i to ispred PSG-a i Lajpciga. Kod kuće imaju seriju od 9 mečeva bez poraza. Ipak, na ovom meču Gvardiola neće biti bez problema. Odbrana mu zadaje glavobolju. Van tima je Kajli Voker zbog crvenog kartona,kao i Diaz zbog povrede. Posebno brine izostanak Diaza koji je ove sezone zaista pokazao sav svoj kvalitet i izrastao u stub odbrane Sitija. Što se tiče ostalih delova tima tu nema nekih problema i tu Gvardiola može da računa na najjači sastav.

Atletiko Madrid izgleda baš ne može bez Mančestera. U prošloj fazi su napravili sjajan rezultat izbacivši Junajted, a eto voljom žreba sada idu na drugi Mančesterski klub. Atletiko je zaista drastično podigao svoju formu. Atletiko je dosta loše počeo ovu 2022. godinu,počeli su da ređaju kikseve. Prelomni meč je bio duel sa Levanteom gde su poraženi bez postignutog gola. Od tog meča su počeli bolje da igraju. U domaćem šampionatu imaju 6 vezanih pobeda. U poslednjih 8 duela u svim takmičenjima imaju čak 7 pobeda i samo 1 remi. Dakle, zaista sjajna forma. Posebno raduje forma napada, koji se drastično popravio. U poslednjih 5 kola u ligi Atl Madrid je postigao 12 golova. Pre par dana su pregazili Alaves sa 4 postignuta gola i na taj način poprilično podigli samopouzdanje pred ovo gostovanje. Odbrana ostaje rak rana. Istina, uspeo je malo Simeone da popravi i taj deo tima,ali ima tu još mnogo prostora za popravku,jer Atl Madrid još uvek prima golove, zaista su retki mečevi gde ostanu netaknute mreže. Na ovom meču Simeone neće moći da računa na Hereru, Himeneza i Karaska.

Očekivani sastavi:

Manchester City possible starting lineup:
Ederson; Cancelo, Laporte, Stones, Zinchenko; Silva, Rodri, De Bruyne; Mahrez, Foden, Sterling

Atletico Madrid possible starting lineup:
Oblak; Savic, Hermoso, Reinildo; Llorente, De Paul, Kondogbia, Koke, Lodi; Griezmann, Felix

Prognoza: Neće ovo biti baš tako lagan meč za Siti kako nam kvote pokazuju. Mislim da je Atletiko malo potcenjen od strane kladionica. Ekipa koja ima 8 vezanih pobeda u svim takmičenjima ne sme baš toliko da se potceni. Očekujem da Simeone odigra svoju klasičnu utakmicu,kao i protiv Junajteda, a to je da umiri igru i da čeka priliku da postigne makar jedan gol. S obzirom na probleme u odbrani Sitija vrlo je moguće da dođu makar do jednog gola.

Tip: Atl Madrid daje 1+ golova @ 2.15 – 1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje