Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do sutra u 11h!


Orix Buffaloes – Rakuten Eagles, Rakuten daje 3,5+ poena 1,95kv ulog 3K, sigurnost 3/10

0:1

Sutra od 11h igra se treći meč između ovih rivala u tri dana. Gosti su odneli dve pobede 1:2,1:6. Opet će biti blagi favoriti prema bukmejkerima.

Sashiya Yamasaki, 30godišnji bacač biće starter za Orix. U 7 sezona u klubu, brojke su mu osrednje. Prošle godine ERA 3.56 i negativan rekord pobeda i poraza od 8-10. Ono što treba napomenuti a veoma je važno za našu opkladu je njegova statistika od prošle sezone protiv Rakutena. U 3 utakmice rekord 0-3, ićemo redom 5 izmena – 3 primljena poena, dve izmene – 7 primljenih poena i u 3.meču je skinut nakon 1 i po izmene nakon što je primio 7 poena u toj izmeni.

Spomenućemo samo Ryotu Takinaija koji će biti starter za goste, ali on nam nije bitan u našoj opkladi.

Rakuten je potpisao nedavno sa MLB igračem, Jose Marmolejasom koji dolazi iz Sijetla. Kolika je on zvezda već je pokazao u prvoj utakmici kad je imao 2-4 na palici, a takođe i juče kad je imao 1-2. Wada ima 500.avg a lead off udarač Nishikawa je na .400. Sve su ovo veoma opasni udarači koji su osim Dominikanca igrali prošle godine i napravili veliki problem Yamasakiju.

Ovde se može ići i na over poena, a granica je 6,5. Možda to u situaciji kad su egal bacači deluje kao pametnija varijanta. Ali mi ćemo ipak ići na goste, a od njih očekujemo bar 4 poena i prognoziramo prvi home run Jose Marmolejasa u Japanskoj ligi.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u 3 dodatna produžetka. Ukoliko ni posle toga ne bude pobednika, utakmica Japanske lige se obračunava kao nerešen rezultat i svaka kladionica je dužna da vam vrati pare ukoliko ste igrali na konačan ishod.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.