petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz Japana (31.mart)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do sutra u 11h!


Orix Buffaloes – Rakuten Eagles, Rakuten daje 3,5+ poena 1,95kv ulog 3K, sigurnost 3/10

0:1

Sutra od 11h igra se treći meč između ovih rivala u tri dana. Gosti su odneli dve pobede 1:2,1:6. Opet će biti blagi favoriti prema bukmejkerima.

Sashiya Yamasaki, 30godišnji bacač biće starter za Orix. U 7 sezona u klubu, brojke su mu osrednje. Prošle godine ERA 3.56 i negativan rekord pobeda i poraza od 8-10. Ono što treba napomenuti a veoma je važno za našu opkladu je njegova statistika od prošle sezone protiv Rakutena. U 3 utakmice rekord 0-3, ićemo redom 5 izmena – 3 primljena poena, dve izmene – 7 primljenih poena i u 3.meču je skinut nakon 1 i po izmene nakon što je primio 7 poena u toj izmeni.

Spomenućemo samo Ryotu Takinaija koji će biti starter za goste, ali on nam nije bitan u našoj opkladi.

Rakuten je potpisao nedavno sa MLB igračem, Jose Marmolejasom koji dolazi iz Sijetla. Kolika je on zvezda već je pokazao u prvoj utakmici kad je imao 2-4 na palici, a takođe i juče kad je imao 1-2. Wada ima 500.avg a lead off udarač Nishikawa je na .400. Sve su ovo veoma opasni udarači koji su osim Dominikanca igrali prošle godine i napravili veliki problem Yamasakiju.

Ovde se može ići i na over poena, a granica je 6,5. Možda to u situaciji kad su egal bacači deluje kao pametnija varijanta. Ali mi ćemo ipak ići na goste, a od njih očekujemo bar 4 poena i prognoziramo prvi home run Jose Marmolejasa u Japanskoj ligi.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u 3 dodatna produžetka. Ukoliko ni posle toga ne bude pobednika, utakmica Japanske lige se obračunava kao nerešen rezultat i svaka kladionica je dužna da vam vrati pare ukoliko ste igrali na konačan ishod.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje