ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti su u seriji od 7 pobeda protiv ovog rivala

Ekipe Gijon Industrial i CD Llanes sastaće se večeras, od 19 sati i 30 minuta po našem vremenu, a radi se o utakmici 32. kola španske Tercere RFEF.

Gijon Industrial se u ovom trenutku nalazi na 16. poziciji na tabeli grupe 2, dok na svom kontu ima 34 boda te skor od 8 pobeda, 10 remija i 13 poraza.

Llanes je ostvario 14 pobeda, 8 remija kao i 9 poraza zbog čega posle 31 odigranog kola zauzima 5. mesto na tabeli i ima ukupno 50 osvojenih poena.

Međusobne utakmice: Gijon Industrial – Llanes (www.flashscore.com)

Pored toga što je od početka ove sezone beležio mnogo bolje rezultate Llanes je takođe bio uspešniji na međusobnim susretima sa Gijon Industrialom. Naime, današnji gost je uspeo da slavi na svakoj od sedam utakmica odigranih od novembra 2017. godine, a pritom je postigao 18 i primio 7 golova. Ukoliko mislite da će Llanes slaviti i na večerašnjem meču, tip “2“ možete odigrati po kvoti 2,30, dok se za pobedu bez nerešenog ishoda “W2“ nudi kvota 1,65.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje