četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (utorak)

ASTON VILA – LIVERPUL

ASTON VILA je nakon serije veoma slabih izdanja u protekla dva kola uspela da savlada timove sa samog dna tabele – Norič Siti i Barnli. Stoga, klub iz Birmingema se trenutno nalazi na jedanaestoj poziciji na tabeli sa 43 osvojena poena. Spomenutim trijumfima su i definitivno obezbedili svoj opstanak u ligi, dok je odavno bilo jasno da od potencijalne „borbe“ za Evropu nema ništa. Samim tim, u samo završnicu sezone (imaju još četiri utakmice da odigraju) ulaze bez ikakvog rezultatskog motiva. U tekućem prvenstvu generalno ne prikazuju kvalitetne partije na svom terenu (veći broj poraza nego pobeda), te su prema broju osvojenih bodova tek 15. najbolji domaći sastav u šampionatu. Van stroja su – K.Hause (defanzivac), J.Ramsey (vezista), L.Bailey (napadač).

Očekivani sastav (4-3-1-2) – E.Martinez – M.Cash, E.Konsa, T.Mings, L.Digne – J.McGinn, M.Sanson, D.Luiz – Coutinho – D.Ings, O.Watkins

LIVERPUL je u predhodnoj utakmici napravio veliki „kiks“, jer su odigrali samo 1:1 pred svojom publikom u susretu protiv Totenhema. Time, dopustili su Mančester Sitiju da im „pobegne“ na čelu tabele na tri poena prednosti tri kola pre kraja sezone. Za popularne „Redse“ sada su šanse dosta manje da osvoje titulu prvaka Premier lige, ali svakako da i dalje postoje. Za početak imaju imperativ da osvoje ceo „plen“ sa ovog gostovanje i da ponovo „prebace pritisak“ na sastava „Građana“ koji u sredu igraju svoj meč i da se potencijalno nadaju njihovom „kiksu“ na gostovanju kod Vulverhemptona. Liverpul ove sezone ima čak 11 pobeda na strani nakon 17 odigranih utakmica, a pritom su izuzetno efikasni sa 45 datih pogodaka. Pobeda je svakako jedina opcija za sastav Jirgena Klopa, jer bi u slučaju novog slabog rezultata, šampionska „trka“ i definitivno bila gotova. Kod gostiju je upitan nastup – R.Firmino (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3)Alisson – T.Alexander-Arnold, V.Van Dijk, J.Matip, K.TsimikasN.Keita, Fabinho, T.Alcantara – S.Mane, D.Jota, L.Diaz

 

Glavni sudija – J.Moss

Predlog za tipovanje – 2&G2+ / @1.75 – 1:2

Utakmica je na programu u utorak sa početkom od 21h na stadionu „Villa Park“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje