Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 22h!


Oakland Atletics – Texas Rangers gost 3,5+ 1,80 maxbet

4:11

Ukoliko bi gosti slavili i na ovom meču, domaćima bi se smešila metla u ovoj seriji. Mada nije uopšte daleko od toga jer gosti imaju već 2 ubedljive pobede, a i na ovom meču su favoriti.

Zach Logue je ruki bacač, a ovo će njemu biti tek 6.start za Oakland. Rekord mu je 2-3, a ako pogledamo imao je dva dobra meča (2 pobede) protiv očajnih ekipa Detroita i Baltimora, a 3 poraza protiv Sijetla i 2x Minesota. Texas je mnogo jači udarački od svih ovih ekipa.

Texas je digao formu i vezao 3 pobede. Udarački su po svim nekim parametrima na sredini tabele. Formu su digli glavni udarači Lowe i Garcia, koji su ujedno i lideri ekipe po HR i RBI.

Koliko puta smo već spominjali bullpen Oakland u prethodnim člancima, pa ćemo ponoviti da su među najgorima u ligi. Plus to da Logue verovatno neće moći više od 5 izmena, pa će ostatak utakmice morati oni da ulaze. Sinoć je trener morao da potroši 4 bacača sa klupe, a najbolja 2 bacača su upravo bacala i najverovatnije će odmarati večeras.

Možda ne treba preterivati sa ulogom, te ćemo mi probati onako nešto osrednje, samo zato što nas nervira teren u Oaklandu jer je jako širok i defanzivno orijentisan.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.