subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (28.Maj)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 22h!


Oakland Atletics – Texas Rangers gost 3,5+ 1,80 maxbet

4:11

Ukoliko bi gosti slavili i na ovom meču, domaćima bi se smešila metla u ovoj seriji. Mada nije uopšte daleko od toga jer gosti imaju već 2 ubedljive pobede, a i na ovom meču su favoriti.

Zach Logue je ruki bacač, a ovo će njemu biti tek 6.start za Oakland. Rekord mu je 2-3, a ako pogledamo imao je dva dobra meča (2 pobede) protiv očajnih ekipa Detroita i Baltimora, a 3 poraza protiv Sijetla i 2x Minesota. Texas je mnogo jači udarački od svih ovih ekipa.

Texas je digao formu i vezao 3 pobede. Udarački su po svim nekim parametrima na sredini tabele. Formu su digli glavni udarači Lowe i Garcia, koji su ujedno i lideri ekipe po HR i RBI.

Koliko puta smo već spominjali bullpen Oakland u prethodnim člancima, pa ćemo ponoviti da su među najgorima u ligi. Plus to da Logue verovatno neće moći više od 5 izmena, pa će ostatak utakmice morati oni da ulaze. Sinoć je trener morao da potroši 4 bacača sa klupe, a najbolja 2 bacača su upravo bacala i najverovatnije će odmarati večeras.

Možda ne treba preterivati sa ulogom, te ćemo mi probati onako nešto osrednje, samo zato što nas nervira teren u Oaklandu jer je jako širok i defanzivno orijentisan.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje