subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 12 duela MLS lige, a mi smo za vas spremili najavu najinteresantnijih duela.

00:00h Los Angeles-San Hose

Posle sjajnog starta sezone i pobeđivanja na svim frontovima, čini se da je Los Anđeles malo pao u formi. U poslednja 4 meča, samo jedna ostvarena pobeda. Pre par dana su poraženi u kupu i to od gradskog rivala Galaksija sa 3-1. U ligi su još uvek na prvom mestu. Imaju prosek od po 2 poena i dva postignuta gola po meču što je zaista sjajno. Napad im funkcioniše zaista dobro, kažem, dva gola po meču, zaista nije malo, a pogotovo su dobri na svom terenu. Odbrana je takođe solidna, ne primaju veliki broj golova,ali se ta odbrana u ta poslednja 4 meča malo, da kažem, pokvarila. U poslednja 4 meča 7 primljenih golova, a ukupno u sezoni 14. Dakle, polovinu golova su primili u poslednjih par kola što samo potvrđuje gore napisanu rečenicu. Los Anđeles nema baš neki dobar skor sa San Hoseom, od poslednjih 5 utakmica slavili su na samo jednoj i to na onoj poslednjoj odigranoj. Što se tiče izostanaka, van tima bi mogao da bude Karlos Vela, koji je na prošlom meču dobio udarac i male su šanse da zaigra.

San Hose se nalazi na 11tom mestu zapadne konferencije. Nisu baš napravili najbolju uvertiru pred ovo kolo. U kupu su poraženi od niželigaša Sakramenta sa 2-0. Generalno, San Hose nije počeo ovu sezonu baš najbolje. Imaju jednu od najgorih odbrana u ligi. Primaju u proseku preko 2 gola po meču, što i nije ograbrujući podataka pred gostovanje timu kakav je Los Anđeles. Istina, od smene trenera počeli su da igraju nešto bolje. U ovo kolo ulaze sa serijom od 4 meča bez poraza, što se lige tiče,ali opet je taj kup bacio mrlju na sve to. Napad im i nije tako loš, postižu oko malo manje od 2 gola po meču u proseku, što je dobar učinak,ali premali za tako lošu odbranu.

Prognoza: Domaćin je favorit na ovom meču i trebalo bi da slavi. Mogli bi takođe videti dosta golova.

Tip: 1 i 2+ @ 1.63  3-2


01:30h Montreal-Cincinati

Montreal ovo kolo ne dočekuje u baš najboljem raspoloženju. Oni su u seriji od dva vezana poraza u ligi. Ova dva poraza su im donela pad na tabeli, pa se trenutno nalaze na 4tom mestu istočne konferencije. Naznake izlaska iz ove krize, fudbaleri Montreala su pokazali tokom nedelje kada su lagano slavili u Kanadskom šampionatu. Jeste da to nije baš merodavno,jer je to baš slaba liga,ali pobeda je bitna zbog samopouzdanja pred veoma bitne mečeve u MLS ligi. Montreal je ekipa koja igra dosta promenljivo ove sezone. Jako su loše počeli,pa onda vezali seriju pobeda i eto sad opet serija poraza. Generalno su tim koji igra otvoren fudbal i nekako je i normalno da im se dešavaju ovakvi padovi. Ima timova koji se ne snalaze protiv takvog njihovog stila igre i oni ih savladaju, a opet ima timova koji lagano reše taj njihov stil igre i zato budu ubedljivi porazi. Oni su tim koji igra najefikasnije mečeve u ligi. Dosta golova daju,ali isto tako dosta i primaju.

Sinsinati u znatno boljem raspoloženju dočekuje ovaj meč. Istina, oni su poraženi u prošlom kolu od Nju Inglanda,ali su pre toga imali seriju od 4 pobede i to im je rekord franšize. Na tom meču protiv Nju Inglanda su bili jako dobri, uspeli su da postignu 2 gola, imali su remi do 89-tog minuta kada je protivnik uspeo da postigne treći gol i slavi sa 3-2. Ova sezona je jako dobra za Sinsinati. Oni su naime u prošle dve sezone imali ukupno 4 pobede, a eto ove sezone ih imaju već 6. Kako god da se završi sezona biće najuspešnija od ulaska u MLS ligu, a vrlo lako bi moglo da se završi sa mestom u plej ofu ukoliko nastave sa ovakvom igrom. Igraju dosta slično kao i Montreal. Igraju takođe otvorene utakmice i na njihovim mečevima pada dosta golova.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude efikasan duel, jer se sastaju dva tima koja vole da igraju otvoreno i na gol više.

Tip: 3+ @ 1.55  4-3


01:30h New England-Philadelfia

Nju Ingland u ovo kolo ulazi nakon eliminacije iz kupa od Sitija tokom nedelje i to na produžetke. Možda je i bolje po njih što su ispali jer će sad moći da se fokusiraju samo na ligu. U ligi su dosta loše počeli,ali kako vreme odmiče tako je i njihova forma sve bolja. U ovo kolo ulaze nakon pobede protiv Sinsinatija i to na gostovanju. Ekipa Brusa Arene igra jako lep,napadački fudbal. Arena je trener koji voli da napada sa dosta igrača,slično kao što radi Salzburg. Naravno da je takva igra mač sa dve oštrice. Takav stil igre im donosi dosta postignutih golova,ali im isto tako donosi i dosta primljenih jer odbrana ostaje na vetrometini. Trebalo im je vremena da se naviknu na takav stil igre,ali eto,bitno da je počeo da daje rezultate. Dobro po njih,ali dobro i po nas jer ovakav stil igre garantuje mečeve na kojima ćemo videti dosta golova.

Filadelfija u ovo kolo ulazi nakon jedne veoma bitne pobede protiv Portlanda. Tom pobedom su prekinuli seriju od 7 mečeva bez pobede u svim takmičenjima,ali su i tom pobedom preuzeli prvo mesto na istoku,sa jednim bodom više,ali i utakmicom više od Sitija. Filadelfija je ekipa koja je krenula jako dobro u novu sezonu,pobeđivali su sve redom. Delovali su jako dobro,kako u napadu,tako i u odbrani tj pogotovo u odbrani jer su mečeve dobijali bez primljenog gola. Kako je vreme odmicalo tako je malo padala i njihova forma tj pre svega forma odbrane i došli su do ove negativne serije. Po stilu igre su dosta suprotni današnjem rivalu, više vole da prepuste loptu i čekaju kontru,a to će se domaćinu svideti.

Prognoza: Duel dva kvalitetna tima bi mogao da nam donese golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.68  1-1


03:00h Kansas City-Vancouver

Kansas Siti godinama u nazad je konstantno u gornjem delu tabele. Svake sezone su u vrhu,dođu do završnice takmičenja. Ove godine su počeli jako loše,ređali su se porazi,jedan za drugim, a sve je kulminiralo ubedljivim porazom 7-2 od Portlanda. Od tog trenutka su zaigrali znatno bolje. U naredna tri kola su osvojili 7 bodova,što im je znatno popravilo poziciju na tabeli. Na ovom meču će pokušati da izbore novu pobedu i tako dodatno poboljšaju svoj plasman. Treba imati na umu i da je Portland u poslednjih 20 dana odigrao čak 7 mečeva. To će se sigurno odraziti na njihovu igru na ovom meču,zapravo već se videlo u prethodnim kolima jer kako su utakmice odmicale tako je i njihova igra padala,tj sustizao ih je umor. Videćemo da li će to biti slučaj i na ovom meču.

Vankuver je takođe dosta loše počeo sezonu,ali su se sada malo popravili. Istina, u ovo kolo ulaze nakon poraza od Šarlota,ali su na tom meču pružili zaista dobru partiju. Odigrali su jako dobro,ali su na kraju poraženi. Imali su velikih problema na tom meču jer su zbog Covid-19 virusa van tima bila prva tri golmana. Prvi golman neće biti ni na ovom meču,ali će njegova rezerva biti tu. Osim njih u timu neće biti još nekoliko igrača zbog Covida i to će i na ovom meču praviti problem treneru Sartiniju pri odabiru sastava. Dodatni problem prave i mečevi na strani. Vankuver je ove sezone jako loš na strani. Na većini gostovanja ove sezone primaju po dva ili više golova,što i nije za pohvalu pred ovaj meč.

Prognoza: Mogao bi ovo biti još jedan efikasan meč.

Tip: 3+ @ 1.85   0-1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje