petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz Tajvana – petak 19.03.

Od 11:35h na programu je novi susret Tajvanske lige a igraće Fubon Guardians (2-0) i Rakueten Monkeys (1-1). Po nama ovo su najbolje 2 udaračke ekipe u ligi, a da igraju efikasno pokazali su prošle sezone kad je bilo i 15,20 poena po meču.

Starter za Fubon biće debitan u ovoj ligi JC Ramirez. On je došao iz MLB lige, gde je igrao za Angelse. Igrao je čak 6 sezona u tom klubu ali ako pogledamo brojke bile su veoma visoke.

Starter za Rakuten biće desnoruki Weng Wei Chun. Domaći bacač kome je ovo 3. sezona u CPBL. Prva sezona rekord 3-6, dok je u prošloj imao pozitivan rekord od 9-7 ali su mu brojke bile astronomski visoke. To je zato što je Rakuten postizao dosta poena pa je imao lufta i da primi poen više.

Domaći na startu imaju 2 pobede u kojima su ukupno dali 24 poena. Udarački veoma kvalitetni igraju do kraja maksimalno bez puštanja gasa, što najviše volimo kad igramo na poene. Gosti traže formu iz prošle sezone, a na putu im je MLB bacač. Kvaliteta imaju udarački i posle 2 slabašne utakmice na startu vreme je da krenu jako.

Granica je očekivano visoka, ali verujemo da je mogu probiti. PREDLOG: 11.5+, 1.85!

5:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje