petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na poslednjih 7 susreta su postigli čak 33 gola!

Ekipe SV Horn i Austria Vienna II sastaće se ovog petka, sa početkom od 18 sati i 30 minuta, a reč je o utakmici 19. kola austrijske 2. Lige.

Horn se nakon osamnaest odigranih kola nalazi na 12. poziciji sa 20 bodova, dok na svom kontu ima skor od 5 pobeda, 5 remija i 8 poraza.

Što se tiče gostujućeg tima, Austria II ima ukupno 15 osvojenih poena i učinak od 3 pobede, 6 remija i 9 poraza zbog čega sada zauzima pretposlednje, 15. mesto.

Međusobne utakmice: Horn – Austria Vienna II (www.flashscore.com)

Što se tiče prethodnih okršaja ove dve ekipe, SV Horn i Austria II su se u periodu od novembra 2017. do septembra 2020. godine sastali ukupno 7 puta, a za to vreme su uspeli da postignu čak 33 gola ili u proseku 4,7 gola po meču.

Ovakav niz rezultata je bio dovoljan da svaki put vidimo bar 3 gola, ali i pogotke sa obe strane, zbog čega je na svakom od navedenih mečeva bio dobitan tip “GG3+“. Za nastavak ovog niza kladionice nam nude solidnu kvotu od oko 1,95.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje