subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako postoji saradnja, na redu je pobeda domaćina!

Ekipe Ilves 2 i Espoon Palloseura (EPS) sastaće se ove srede, sa početkom od tačno 17 sati, a radi se o utakmici finske Kakkonen lige, Grupa B.

Ilves 2 se posle 14 odigranih utakmica nalazi na pretposlednjoj, 12. poziciji, dok na svom kontu ima ukupno 14 bodova i učinak od 4 pobede, 2 remija i 8 poraza.

EPS je u dosadašnjem toku sezone ostvario 5 pobeda, uz 4 remija i 5 poraza te na ovo gostovanje stiže sa 19 osvojenih poena i kao 9. tim na tabeli.

Kada je reč o međusobnim utakmicama između ovih dveju ekipa, kojih je do sada bilo ukupno 5, možemo da uočimo niz rezultata koji podseća na saradnju “3 za 3“. Naime, u sezoni 2019 su i EPS i Ilves 2 ostvarili pobede u gostima, da bi u sezoni 2021 došli do tri boda na svom terenu.

Međusobne utakmice: Ilves 2 – EPS (www.flashscore.com)

S obzirom na to da je prvi ovosezonski meč pripao EPS-u, danas se kao logičan izbor nameće pobeda Ilvesa, a kvota iznosi solidnih 1,95. Ukoliko pak ne verujete u postojanje dogovora, možete pokušati i sa klađenjem na golove koji u prošlosti nisu izostajali. Tip “GG3+“ se plaća kvotom 1,78.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje