petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Biće bez osam igrača u večerašnjem meču!

Večeras će jedan tim igrati bez osam igrača, dok će njihov rival biti u gotovo najjačem sastavu, meč možete preuzeti okvirno do 01 sat posle ponoći, a predložena kvota je 1,73.

Radi se o susretu Brazilskog kupa, gde revanš meč igraju Santos i Korintijans, u prvom susretu pobedio je Korintijans 4:0.

Ovo će biti revanš susret dva tima, u prvom je dominantnu pobedu ostvario Korintijans i tako izborio gotovo izvesno narednu rundu kupu, pa će u današenjem meču timu faliti osam igrača, to su Mednez (2/0) i Fagner (2/0) u odbrani, potom će faliti vezisti Gustavo Matuan (14/3), Renato Augusto (12/1), Maycon (8/0), Paulinho (3/1), a nema ni napadača Junior Moraesa (9/1) i Luana (0/0).

Sa druge strane domaći Santos je u prvom susretu u potpunosti pregažen, a u međuvremenu su odigrali i duel u ligi gde je bilo 0:0, pa će Santos sada biti maksimalno motivisan da popravi utisak i dobije meč jer nema potrebe ni za taktiziranjem ni za čim, jer moraju da igraju otvoreno, naš predlog je 1X&2+ po kvoti 1,73!

1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje