subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Brazilska Seria A najava i prognoza – subota

00:00 Santos – Sao Paulo

Santos se sa 14 bodova nalazi na 7.mestu tabele sa gol razlikom 12:10. Imaju skor 4-2-3, a trenutna forma im je dobra te su zabeležili 2 vezane pobede. Iznenađujuće su slavili vrlo lako protiv Atletico MG 3:1, ali su gosti već na samom početku dobili crveni karton. Kući Santos igra veoma otvoreno, te je čak 3x ove sezone dolazilo čak i 4+. Međuti odbrana nije bolja strana tima te su na svakom od tih mečeva primali. Najbolji strelac ekipe je sjajni Marinho sa već 6 postignutih golova.

Trener će imati mali problem sa sastavom te neće moći da računa na sledeće igrače: defanzivac Luis Felipe zbog povrede propušta meč, drugi defanzivac Felipe Jonathan zbog kartona, a treći defanzivac Para je upitan za meč.

Sao Paulo je 3 boda ispred Santosa i sa 17 bodova je na 3.mestu. Imaju skor 5-2-2 i gol razliku 11:9. Zaista igraju vrlo dobro u par utakmica a onda se desi pad na jednoj gde ne mogu ništa da urade. To se desilo u prošlom kolu gde su bili veliki favoriti, a onda jedva izvukli bod protiv Bragantina. Gosti su promašili 2 penala i to poslednji u 93.minutu. Ono što ih krasi je lepa i otvorena igra, ali i njima kao i domaćinu mana odbrana.

Trener i dalje neće moći da računa na Diego Alvesa i na napadača Pabla za ovaj susret.

Ovo su mogući sastavi ekipa:

Mišljenje urednika: Očekuje nas lep i otvoren fudbal, s tim da obe ekipe ne vode računa o odbrani nameće se kao predlog GG. Kvota na ovu igru je 1,88.

2:2


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje