petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Copa Libertadores (2.kolo kvalifikacija -sreda) – najave mečeva, izostanci i predlozi!

Danas i u noći između srede i četvrtka na programu su četiri meča u okviru 2.kola kvalifikacija za Kopa Libertadores, najjače takmičenje Južne Amerike, a mi smo spremili analizu jednog meča koji po nama ima velike šanse za prolaz, dok ćemo se osvrnuti i na neke od pretostalih mečvaa i dati kraće analize uz predloge, u prvom kolu smo bili na 100% učinka, kao u i jučerašnjem članku gde su pogođena sva tri meča! Premium možete preuzeti do 23:15!


Ekipa Cerro Largo predstavnik je Urugvaja u ovim kvalifikacija i po prvi put će igrati u ovoj fazi takmičenja, jedino iskustvo sa internacionalne scene imaju iz Kopa Sudamerikane kada su ispali odmah u prvom kolu. Pravo da se takmiče u kvalifikacijama izborili su na osnovu zbirne tabele Urugvaja, u okviru Aperture (1 dela prvenstva) imali su skor 8-2-5 (22:17) i bili 5.na tabeli, dok su u drugom delu bili 4. sa skorom 8-3-4 (23:12).

Ono što bi moglo da bude ogroman problem za tim Cerro Larga jesu odlasci iz tima, čak 11 igrača koji su imali standardnu minutažu u drugom delu sezone nisu više u timu, a dva najbolja strelca takođe su otišla iz kluba, u timu nema golmana Aguerre (13/1/0), defanzivaca Etcheverry-a (13/0/2) i Acosta (13/0/3), potom veznih igrača Lime (13/1/1), Telil-a (14/0/1), Assis-a (11/0/0) i Rodrigeza (13/0/2), kao i četvorice napadača Dos Santosa (15/7/1 – prvi strelac tima), Fernandeza (12/3/1 – drugi strelac tima), Tellechea (12/2/0) i Luna Diale-a (14/2/2), uz sve to najbolji strelac iz prvog dela sezone Sosa (11 golova) tim je napustio još u letnjem prelaznom roku.

U klub su stigle i neke zamene ali uglavnom iz klubova nižih liga Urugvaja, potom iz B tima Penjarola, kao i jedan igrač iz B tima Kruzeira, pa se postavlja pitanje da li ovaj tim sada ima kvalitet da se upusti u takmičenje kakvo je Kopa Libertadores.


Palestino je prošle godine u prekinutom prvenstvu Čilea zauzeo 3.mesto sa skorom 10-8-6 (42:31) imali su drugi najbolji napad lige. Što se tiče učešća u Kopa Libertadores takmičenju, prošle godine su do grupne faze stigli takođe kroz kvalifikacije, najpre su na penale izbacili Independiente Medeljin posle oba meča bilo je 1:1, da bi kasnije izbacili i argentinski Taljares (2:2 u gostima, pobeda kući 2:1), u grupnoj fazi ostvaril su skor 2 pobede (protiv Alijanca Lime 3:0 kući i 2:1 na strani) 1 remi (u gostima sa Riverom) i 3 poraza (0:1 kući sa Internacionalom i 3:2 od istog rivala na strani i 2:0 kući od Rivera).

I Palestino je imao promena u timu, prve svega nema više argentinskog napadača i prvog strelac tima Passerini-a (30/16/5), potom drugog strelac tima Gutiereza (20/10/3), veznjala Jorquera (29/4/5) i Rosende (26/1/3), defanzivca Del Pino Maga (28/1/2) kao i dva golmana Cerra (19/0) i Gonzaleza (14/0). Tim je u međuvremenu pojačan, najveće pojačanje je napadač i prvi strelac Universidad Čilea- Benegas, golman Guruceaga dolazi iz Penjarola, štoper Acevedo iz argentinskog Kolona, a čak trojica igrača iz ekipe Kokuimbo. Tu je još par igrača iz Čilea i Urugvaja.

Za razliku od Cero Larga, ipak ima dosta igrača sa bitnom minutažom prošle godine, defanzivci Guerero, Vejar,Soto i Diaz, potom veznjaci Jimenez, Fernandez, Farias i Cortes, kao i napadači Ahumada i Tarfieno.


Mišljenje urednika: Domaći tim po nama nema šansi u ovom dvomeču i neopravdano je blagi favorit večeras što se može uzeti samo iz razloga domaćeg terena, prviše promena u timu uz dolazak igrača koji nisu igrali na ovom nivou takmičenja po nama neće doneti puno Cero Largu, sa druge strane očuvana okosnica tima i pojačanje linije gde je bilo odlazaka mogle bi Palestinu da donesu još jednu solidnu sezonu na međunarodnoj sceni, naš predlog za ovaj meč je igra W2 po kvoti 1,85 (pobeda gosta, u slučaju remija računa se kvota 1).

1:1


Što se tiče preostalih mečeva, Universitario će u Peru-u dočekati paragvajskog velikana Cero Porteno, domaći tim prošao je već jedno kolo kvalifikacija, a igra tima nije izgledala uopšte loše pa se nadamo da će i danas moći da pruže otpor kvalitetnijem rivalu, a naš predlog je igra GG po kvoti 2,00!  1:1

Meč Guarani – Korintijans bi predložili preskok, jer je Guarni u takmičarskoj formi i već je odigrao par mečeva, Korintijans je svakako kvalitetniji rival, ali trenutno po nama nije toliko veliki favorit pa ćemo izbeći prognozu.

Što se tiče meča The Strongest – Atletiko Tukuman, domaći tim će imati prednost domaćeg terena jer će se meč igrati na 3500 m nadmorske visine, gde ovaj tim retko gubi, iako je prošle sezone upravo od današnjeg rivala poražen 1:2, smatramo da je igra na golova GG takođe odličan izbor za ovaj meč po kvoti 2,05!   2:0


Predlozi urednika nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost, oni predstavljaju ishod analize koja uključuje trenutnu formu timova, igre ove sezone, izostanke i promene u timovima, srećno ukoliko se odlučite na ovaj ili bilo koji drugi predlog!


Foto: https://twitter.com/Libertadores/status/1225041385486610432/photo/1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje