četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas će igrati u izmenjenom sastavu sa dosta rezervista zbog važnijeg meča!

Jedan tim će danas izaći sa kombinovanim sastavom u meču gde tradicija i nije na njihovoj strani, jer ih očekuju bitniji mečevi kroz par danas. Meč okvirno možete otvarati do ponoći, a predložena kvota je 1,85.

Ekipa Racinga nalazi se trenutno na 8.mestu sa 5 pobeda, 2 remija i 3 poraza i gol razlikom 14:11. Na svom stadionu ove sezone još uvek bez poraza, 3 pobede i 2 remija i gol razlika 7:4. Tri vezane pobede pred svojim navijačima poritiv Sarmienta, Huracana i Lanusa. Za danas se očekuje najjača postava Rasinga – G. Arias; F. Mura, L. Sigali, E. Insúa, O. Opazo; T. Avilés, Aníbal Moreno, Moralez (u Oroz); G. Hauche, Maxi Romero, M. Rojas

Što se tiče ekipe Newell’s Old Boys, deluje da je ovogodišnje učešće u Kopa Sudamericani nešto što ne pogoduje kraćoj rotaciji kvalitetnih igrača koje ova tim ima, pa je rezultat toga nešto lošija igra u ligi, trenutno imaju skor 4 pobede, 3 remija i 3 poraza (9:10), u gostima su drugi najlošiji tim lige sa 2 remija i 3 poraza i gol razlikom 4:10. Za vikend ih očekuje susret na domaćem terenu protiv River Plate, a potom i u okviru Kopa Sudameriken, pa se danas očekuje da tim bude u kombinovanom sastavu gde će se odmoriti neki nosioci igre, očekuje se da iz odbrane budu odmoreni Mosquera (9u/1g/0a), B.Pitton (10u/1g/1a), dok postoji mogućnost da i Ditta odmori, u veznom redu najverovatnije neće biti Sforze (9u/1g/0a), Recaldea (9u/2g/0a) i Ferreira (8u/0g/0a), dok u napadu ne bi trebalo da bude Sordoa (10u/1g/1a).

Očekivana postava: L. Hoyos; A. Méndez, G. Velázquez, G. Ortiz (o Ditta) y A. Martino; L. Montenegro, I. Gómez (o Esponda) y M. Portillo; J. Menéndez (o Aguirre), Reasco i Pérez Tica

Rasing je slavio na tri od prethodna pet domaća meča protiv današnjeg gosta uz dva remija.

Mišljenje urednika: Domaći tim će danas sa svim raspoloživim snagama pokušati da napadne gosta koji će ovaj meč pokušati da odigra sa svežim rezervistima, koji će igrati motivisano, ali po nama nemaju dovoljno kvaliteta da naprave iznenađenje danas, pa je po nama ovo pobeda domaćina po kvoti 1,85.

0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje