petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas će igrati u rotiranom sasatvu, a prvi i drugi strelac su sigurno van!

Jedan tim će zbog umora i želje trenera da odmori neke igrače danas izaći na megdan sa mešovitim sastavom, faliće sigurno prvi i drugi strelac koji i nisu na spisku igrača za ovaj meč, kao i još neki igrači, meč okvirno možete preuzeti do kasnih večernjih časova u utorak, a predložena kvota je 1,60.

Deportivo Atletico Hulia je tim koji nije na najbolji način ušao u novu sezonu, ali je u poslednjih par kola odigrao sasvim solidno i osvojio neke bitne bodove, a danas će na svom stadionu dočekati trenutno vodeći tim Milionarios. Hulia zauzima 16.mesto sa 4 pobede, 1 remijem i 7 poraza uz gol razliku 14:19. Na svom stadionu igraju mnogo bolje nego na starani i imaju 3 pobede, 1 remi i 1 poraz uz gol razliku 7:5. Za današnji meč nema bitnih izostanaka u timu domaćina.

Milionarios sa druge strane igra sjajno u ligi, imaju 7 pobeda, 3 remija i 1 poraz i gol razliku 18:9. Na gostovanjima je taj skor 3 pobede, 2 remija i 1 poraz i gol razlika 8:5. Ovo će im biti četvrti meč u 10 dana i zbog toga je trener rešio da promeša karte i danas izvede kombinovani sastav na ovo gostovanje, a nekih bitnih igrača uopšte neće biti ni na klupi, tako da će danas sigrno izostati, napadači – prvi strelac tima Leonardo Castro (9u/5g/1a), kao i drugi strelac tima Fernando Uribe (8u/3g/0a), uz njih na spisku putnika nema ni defanzivaca Omara Bertela (6u/0g/0a), Oscar Venegas (8u/0g/0a), Israel Alba (7u/1g/0a), Andres Murilo (3u/0g/0a), u veznom redu nema Daniel Giraldo-a (13u/1g/0a), Kilver Moreno (7u/0g/0a), a nema ni napadača Luisa Paredesa (10u/1g/0a).

Mišljenje urednika: Domaći tim ume da odigra odlično na svom stadionu što je pokazivao u prošlosti protiv današnjeg rivala, međutim veliko samopouzdanje kod gosta i sjajne igre, čak i uz odsustvo nekih nosilaca tog dobrog rezultata, pozivaju nas na oprez i predlog igra D1-2 (domaćin daje od 1 do 2 gola) po kvoti 1,60. Naravno vi možete pokušati i sa nekom drugom igrom na koju vas navodi ovakva informacija.

1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje