utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas će teško do bodova bez čak 9 igrača!

Danas će teško bez 9 igrača koji će izostati sa ovog meča zbog povreda i iz drugih razloga, umor je takođe veliki kod ekipe, izostaće drugi, treći i četvrti strelac iz prošle sezone, drugi najbolji asistent, prvi golman i jedan od najstandardnijih defanzivaca. Meč okvirno možete preuzeti u subotu do 18 časova, a predlog je kvote 1,80, kao i predlog kvote 2,70.

Radi se o susretu Slovačke Prve lige, gde se od 18 časova u subotu, igra su susret 4.kola između Dukle Banska Bystrica i ekipe Ružemberok.

Ekipa Dukle BB odigrala je sva tri meča u gostima u prva tri kola, dva poraza i pobeda protiv Trnave 2:1, imaju gol razliku 3:7. Ovo će im biti prvi meč na domaćem terenu. Prošle sezone bili su u drugoj ligi i izborili su se kao 2.na tabeli da uđu u viši rang, odlične mečevi igrali su upravo na domaćem terenu gde su imali skor 12-2-1. Tim je u potpunosti sačuvan, naročito to važi za napadače Polievka koji je bio drugi strelac lige, kao i Deptrisa, naturalizovanog argentinca.

Što se tiče Ružemberoka, oni su od početka sezone odigrali 3.meča bez poraza, jedna pobeda i 2 remija uz gol razliku 4:2. Uz to igrali su i mečeve kvalifikacija za Ligu konferencija, najpre su prošli Kauno Žalgiris iz Litvnije (remi 0:0 u gostima i pobeda 2:0 na domaćem terenu), da bi potom ispali od letonske Rige (3:0 poraz u gostima i 2:1 poraz na domaćem terenu). Tim je neznatno promenjen, osim napadača M.Rymarenko-a (23u/4g/3a) koji je otišao, okosnica tima je tu, a bilo je i nekoliko pojačanja.

Ono što je osim dosta utakmica u kratkom periodu za tim Ružemberoka problem, jeste činjenica da će za ovaj susret izostati 9 igrača: Samuel Šefčík (prošle sezone 12u/3g/1a sredina terena), Marek Zsigmund (9u/0g/0 prošle sezone – sredina), Martin Boďa (23u/7g/2a napad – drugi strelac tima), Kristóf Domonkos (12u/0g/4a sredina – drugi asistent tima), Matej Kochan (23u/6g/3a sredina – treći strelac tima), Ivan Krajčírik (31u/0g/0a – ove sezone 2u/0g/0a – prvi golman tima), Matej Madleňák (30u/3g/0a prošle sezone – ove sezone sve tri utakmice u ligi – odbrana), Tomáš Bobček (24u/5g/2a – četvrti strelac tima – napad), i Marko Kelemen pojačanje u napadu iz Petržalke.

IZVOR: https://www.mfkruzomberok.sk/clanek.asp?id=Preview-Caka-nas-derby-cez-kopec-6867

Mišljenje: Domaći tim će posle rekonstrukcije stadiona prvi put u prvoj ligi igrati pred svojim navijačima, a dolazi mu umoran gost koji će pritom biti bez puno važnih igrača koji su nosioci igre, naročito kada je reč o ofanzivi koja je veliki problem na startu sezone za Ružemberok, dupla šansa 1X plaća se odličnom kvotom 1,80, pa će upravo to biti i naš predlog, ko juri još veću kvotu može pokušati i sa igrom W1 (DNB1) po kvoti 2,70.

2:3 (2:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje