utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas neće imati na raspolaganju pet važnih startera!

Jedan tim danas će nastupiti bez petorice startera koji su izuzetno bitni za igru tima od čega su tri defanzivca koji su odigrali sve mečeve, startni golman i prvi strelac tima, drugi tim kompletan. Meč okvirno možete preuzeti do 19:30, a predložena kvota je 1,85.

Ekipa Izraela U20 napravila je veliki rezultat plasmanom u polufinale Svetskog prvenstva za timove do 20 godina, a to su uradili najpre tako što su u grupi Japanom, Kolumbijom i Senegalom prošli dalje sa 4 osvojena boda i skorom 1-1-1 i gol razlikom 4:4, potom su izbacili Uzbekistan 1:0 u osmini finala, da bi potom 1/4 finala napravili veliko iznenađenje i posle produžetaka izbacili Brazil 3:2. Poslednje odigran meč protiv Urugvaja su poraženi 1:0, tako da će sada igrati sa Južnom Korejom meč za 3.mesto.

Ono što će u ovom susretu biti veliki problem za njih jesu izostnaci igrača, naime odmah posle meča sa selekcijom Urugvaja, petorica standardnih igrača, napustila su kamp selekcije i otišli za Izrael, jedan će se priključiti seniorskom timu, a potom i mladoj selekciji gde idu preostala četiri igrača, pred nastup na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine. To su: defanzivac R. Revivo (6u/0g/0a na ovom SP), defanzivac S. Lemkin (6u/0g/0a na ovom SP), jedan od dvojice najboljih strelaca tima D. Turgeman (6u/2g/1a), prvi golman tima T. Zarfati (6u/0g/0a), defanzivac O. Israelov (6u/0g/0a)

Sa druge strane i selekcija Južne Koreje potvrdila je da se u ovoj zemlji radi kvalitetno sa mladim igračima, u grupnoj fazi su prošli bez poraza, savladali su Francusku 2:1, potom remizirali sa Hondurasom 2:2 i Gambijom 0:0. U osmini finala bili su bolji od Ekvadora 3:2, potom su posle produžetaka savladali Nigeriju 1:0, da bi u polufinalu posustali protiv Italije od koje su poraženi 2:1.

Mišljenje urednika: Činjenica da ekipa Izraela na ovom susretu neće imati na raspolaganju gotovo celu odbranu (3 defanzivca plus golman) koji su odigrali sve mečeve do sada otvara mnogo više šansi za Južnu Koreju, naš predlog je zbog toga igra X2&2-5 po kvoti 1,85, uz to pokušaćemo i sa igrom G2+ (Južna Koreja daje 2 i više gola) po kvoti 2,00.

3:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje