ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas odmaraju osam igrača zbog mnogo važnijeg meča!

Jedan tim će danas odmoriti osam igrača, zbog mnogo važnijeg meča koji ih očekuje. Utakmicu okvirno možete preuzeti do 17 časova, a predložena kvota je 1,60

Prvo kolo Prve lige Rumunije i odmah šampion gostuje kod Hermannstadt-a, gosti su predstavnici Rumunije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a u prvom meču slavili su protiv Šerifa 1:0, čeka ih revanš kroz par dana u Moldaviji, pa je trener Georgi Hagi rešio da odmori osmoricu igrača, ali nije naveo koji su to igrači. Uz to to prvi strelac tim prošle sezone Munteanu (39u/10g/5ga) se vratio u Fiorentinu.

Sa druge strane tim Hermannstadt je prošle godine bio težak rival za Farul koji nije uspeo da ga dobije u šampionskoj sezoni, odigrali su 0:0 na domaćem terenu, uz pobedu Hermannstadta 4:0 kada je ovaj tim bio domaćin kao i danas. Tim se solidno pojačao u pauzi, Gabriel Iancu iz ruskog Akhmata verovatno je najveće pojačanje kluba, ali treba napomenuti i napadače Fonsku iz Tondele, Adriana Petrea i Kristijana Neguta. Ono što je najbitnije od svega je da niko od ključnih igrača nije napustio klub.

Mišljenje urednika: Slično poput jučerašnjeg bet infa koji smo podelili sa vama vezano za Ludogorec, slična situacija je i danas, igrači Farula su već mislima u revanšu sa Šerifom, uz to faliće im dosta važnih igrača, a ni sa najjačim timom prošle godine nisu uspeli da dobiju Hermannstadt pa mislimo da će tako biti i danas, a naši predlozi su 1X&0-3 gola po kvoti 1,60 ili igra W1 po istoj kvoti.

0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje