četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas su bez 9 igrača zbog povreda i suspenzija igrača!

Jedan tim će u današnjem meču imati izostanke čak 9 igrača, među kojima su mnogi standardni igrači, kao što je i prvi strealc tima. Meč okvirno možete preuzeti do ponoči, a predložena kvota je okvirno 1,88.

Tecnico Universitario je tim koji će prvi deo sezone u Ekvadoru u današnjem meču završiti u donjem delu tabele na 12.mestu sa 4 pobede, 3 remija i 7 poraza uz gol razliku 18:15. Na domaćem terenu su imali mnogo bolje partije uz skor 4 pobede, 2 remija i 1 poraz uz gol razliku 13:4, ono što je činjenica to je da su od timova iz gorenjeg dela tabele savladali samo Cuencu, dok su ostale pobede zabeležene protiv timova iz donjeg dela.

Ono što će za njih danas biti problem jesu izostanci igrača, faliće im čak 9 igrača, to su: D.  R. Luzárraga (12u/0g/0a odbrana), M. Medranda (9u/0g/0a odbrana), A. Rangel ( 8u/1g/0a odbrana) i Quintero ( 13u/0g/0a odbrana), u veznom redu će faliti C. Arboleda (13u/0g/2a drugi asistent tima), , J. Caicedo (12u/2g/2a drugi asistent tima), dok u napadu nema J. Paredes (6u/0g/0), nema ni prvog strelca tima J. Blanco (7u/6g/1a), L. Estupiñán ( 11u/3g/1a)

Delfin je tim koji je pre par godina predstavljao Ekvador i u Kopa Libertadores takmičenju, a ove sezone je na 5.mestu sa 7 pobeda, 3 remija i 4 poraza i gol razlikom 18:20. U gostima se ove sezone nisu proslavili 1 pobeda, 1 remi i 4 poraza uz gol razliku 3:15. Tri od četiri poraza su protiv najjačih timova lige Independientea, Deportivo Cuence i Barcelone, tako da se može reći da su i očekivani, u poslednjih 7 mečeva, šest bez poraza – 4 pobede i 2 remija. Danas nemaju bitnijih problema sa izostancima.

Mišljenje urednika: Iako ne preterano važan meč za oba tima, danas očekujemo da Delfin ostane neporažen i na taj način uđe u pripreme za drugi deo sezone u julu, domaćin dosta oslabljen danas, a prethodne 4 sezone nisu dobili na svom terenu ekipu Delfina, pa ne verujem ni da će danas, a naš predlog je igra X2&0-3 po kvoti 1,88.

3:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje