ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas su bez pola tima koji je igrao u ranijem periodu!

Jedan tim će danas igrati sa dosta izmenjenim sastavom u odnosu na prethodni period, faliće dosta bitnih igrača. Meč okvirno možete otvarati do 19 časova, predložena kvota je okvirno 1,95.

Domaći tim je trenutno u takmičarskoj formi, nalaze se na 4.mestu Litvanske najjače lige, ostvarili su 10 pobeda, 1 remi i 10 poraza, tako da se može reći da igraju dosta promenljivo, iako su trenutno u seriji od tri vezane pobede. Tim je sastavljen od igrača iz Litvanije, ali i po trojice igrača iz Nigerije i Brazila, kao i drugog najboljeg strelca lige, hrvata Filipa Dangubića koji je do sada postigao 12 golova.

Ekipa Shkupi nije u takmičarskom ritmu, oni su prvenstvo okončali na 2.mestu prošle sezone, ali ono što će za njih biti problem danas jeste činjenica da će igrati najpre bez dvojica najvažnijih napadača, alžirca W. Hamidia koji nije dobio vizu za putovanje (vest na linku:https://makfax.com.mk/sport/shkupi-ja-napadna-ffm-zoshto-nivniot-fudbaler-hamidi-ne-dobil-litvanska-viza/) potom najboljeg strelca tima, nigerijca S.Adetunji, koji je pred transferom u drugi tim. Uz sve to klub su napustili i mnogi važni igrači, štoper Margvelashvili (30u/4g/1a) pojačao je Dinamo Tbilisi, Gjorgiev (20u/2g/2a) je otišao u Gostivar, senegalac Mamadu Danfa (28u/5g/3a) je takođe napustio klub. Desni bek Brdarovski (33u/0g/5a) je takođe bez novog ugovora u klubu. Stigla su i neka pojačanja, ali uglavnom momci iz Albanije, jedan igrač iz Slovačke i Rumunije.

Mišljenje urednika: Iako je ekipa iz Makedonije postavljena po kladionicama kao favorit, činjenica da domaćin igra takmičarske mečeve i da je trenutno u formi, uz to da gosti idu bez dva jako bitna igrača za napad svog tima uz sve one koji su napustili klub po nama bar u prvom meču, veće šanse daju domaćinu, a mi ćemo predložiti igru 1X&0-3 po kvoti 1,93.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje