ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu konferencija 2023/24: Panevezys – Milasmi

Litvanski tim Panevezys trenutno se nalazi u izuzetnoj formi u domaćoj ligi i boriće se do kraja za titulu prvaka ove baltičke zemlje. Plasmanom prošle sezone izborili su kvalifikacije za Ligu konferencija, a žreb ih je smestio protiv moldavskog tima Milsami. Ono što je zanimljivost pred ovaj dvomeč jeste činjenica da su i prošle godine ovi rivali u istoj rundi igrači, u Litvaniji je bilo 0:0, dok je u Moldaviji slavio Milasmi 2:0 i prošao dalje.

Ekipa Panevezys pred ovaj meč ima seriju od šest vezanih pobeda bez primljenog gola, tim uglavnom mix koji čine domaći igrači, ali i nekoliko internacionalaca koji su glavni igrači tima, pre svih to su napadači S. Rincón iz Kolumbije i Smith iz Argentine, Čađenović iz Crne Gore, J. Sarpong iz Holandije i C. Tigroudja iz Francuske i S. Keita iz Senegala.

Milsami sa druge strane poslednji takmičarski meč odigrao u maju mesecu, posle prolaska današnjeg domaćina, ispali su od Finskog Kups-a i to remi 2:2 na strani i poraz na domaćem terenu 1:4. Tim je sastavljen od domaćih igrača i svega dva igrač iz Afrike i po jednog makedonca i ukrajinca, tako da je i po vrednosti nešto slabiji od domaćina.

Mišljenje urednika: Verujemo u jedan dosta tvrd meč gde će gost pokušati da ostane neporažen i da ne dopusti domaćinu koji je u takmičarskoj formi da dominira utakmicom, međutim po nama je ovog puta kvalitet na strani Panevezysa pa ćemo mi predložiti pobedu domaćeg tima po kvoti 1,55, možete pokušati i sa kombinacijom 1&0-3 po kvoti 2,00

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje