petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas su bez sedmorice igrača, a tokom prelaznog roka ostali bez dosta važnih igrača!

Danas će jedan tim igrati bez sedmorice igrača od kojih je većina standardnih igrača, uz to tokom prelaznog roka ostali su bez dosta važnih igrača koji su imali bitne uloge u timu. Meč okvirno možete preuzeti do 16:30, a predložena kvota je 1,80.

Radi se o susretu Švajcarske Prve lige, a od 16:30, u okviru 3.kola sastaju se Winterthur i Lugano.

Winterthur je tim koji se ove godine vratio u Prvu ligu, pripreme su prošle u promenljivoj formi, ali svakako ne lošoj, u prva dva kola za sada iznenađenje na domaćem terenu protiv favorizovanog Bazela i rezultat 1:1, a potom poraz u gostima od St.Gallena 2:0. Tim je po specijalizovanim sajtovima najjeftiniji u ligi sa vrednošću od samo 7,33 miliona evra (prvi sledeći tim vredi 12.35 miliona), a uz to imaju uglavnom domaćem igrače sa svega pet stranac u timu, takođe ubedljivo najmanje u ligi. Njihov osnovni cilj je da sačuvaju status prvoligaša. Tim je napustio drugi strelac tima Roberto Alves (33u/12g), kao i krilni napadač S. Ltaief (34u/5g) koji je pojačao Bazel, stigla su i neka pojačanja tako da će biti zanimljivo videti kako će tim igrati ove sezone.

Što se tiče ekipe Lugana, oni su prošlu sezonu sezonu završili na visokom 4.mestu sa skorom 16 pobeda, 4 remija i 14 poraza uz gol razliku 50:54. Na gostovanjima su igrali 6-3-9 (23:30). U prva dva kola ovog prvenstva, poraženi su najpre kod kuće od Siona 3:2, a potom i u gostima od Grashopersa 2:1. Što se tiče promena u timu, otišli su prvi asistent tima Sandi Lovrić (33u/4g/6a), treći asistent tima, desni bek Numa Lavanchy (34u/3g/5a), defanzivni vezni O. Custodio (33u/1g/1a), levi bek Yury (21u/0g/1a), a nema više ni štopera Mijata Marića (21u/1g/0a) koji se penzionisao.

Pored ovih igrača, faliće još sedmorica igrača koji izostaju zbog povreda i suspenzija: nema K. Hajrizi (prošle sezone 30u/1g/1a – odbrana), M. Facchinetti (26u/2g/1a – odbrana), F. Deprela (29u/0g/0a – odbrana), Roman Macek (igrač koji je celu prošlu sezonu propustio zbog povrede ukršetnih ligamenata), M. Amoura (23u/5g/0a – napad – drugi strelac tima prošle sezone), Aliseda (13u/2g/0a napad), a nema ni pojačanja iz Sent Galena – Borisa Babića (napad)

Mišljenje: Tim Lugana kada se pogleda sasatav koji će danas izaći na megdan novajliji u ligi igraće bez kompletne odbrane iz prošle sezone, osim iskusnog Rete Zigelera svi ostali igrači nisu na raspolaganju treneru, uz izotanak još nekih bitnih igrača i činjenicu da 4.avgusta Lugano igra meč kvalifikacija za evrokupove, smatramo da je domaći tim danas bliži povoljnom rezultatu, po nama idealan predlog je igra 1X&2+ po kvoti 1,80.

1:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje