subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas su bez šestorice, među kojima je kapiten, dok njihov rival kod kuće osvaja bodove!

Gosti danas bez petorice, eventualno šestorice, a na poslednja 3 gostovanja zabeležili su poraz. Sa druge strane terena biće ekipa koja bodove većinski osvaja kod kuće, a danas su joj i više nego potrebni. Utakmica je na programu od 18:30 po našem vremenu.


Reč je o 25. kolu holandskog prvenstva „Eredivisie„, a od 18:30 po našem vremenu sastaće se Den Haag i Heracles. Domaćin se nalazi na 17. mestu na tabeli, ima 18 bodova iz protekla 24 kola i biće veoma teško da se domogne makar 15. pozicije. Ipak, u teoriji je to itekako moguće, ali treba igrati obazrivo i ne gubiti bodove. Heracles će se, po svemu sudeći, boriti za Evropu, a niz lošijih rezultata ga je pokolebao u toj nameri, bez sumnje.

Printscreen/Flashscore.com

Od 18 osvojenih bodova, Den Haag je 11 osvojio kod kuće, dok na poslednjih 8 utakmica kod kuće ima svega jedan poraz, i to od pre 2 nedelje, kada ga je PSV savladao rezultatom 0:3. Sa druge strane, na poslednjih 10 susreta na strani, Heracles ima svega 1 pobedu, i to na prijateljskom susretu protiv Borusije iz Menhengladbaha, dok je upisao još 3 remija i 6 poraza.

Kada je reč o izostancima, za domaći tim neće igrati samo Dion Malone (21n/0g/1a, defanzivni vezni), dok za goste neće igrati Robin Pröpper (18n/0g/1a, centralni bek, kapiten), Joey Konings (20n/3g/2a, centarfor), Dabney dos Santos (27n/0g/1a, levo krilo), Jesper Drost (1n/0g/0a, ofanzivni vezni) i Navajo Bakboord (12n/0g/1a, desni bek), dok je upitan Tim Breukers (21n/1g/2a, desni bek) zbog bolesti.

Izvor: https://www.heracles.nl/2020/02/28/wormuth-riem-en-bretels-nodig-om-veilig-te-voelen/


Mišljenje urednika: Da li treba potcenjivati domaći tim? Ne bi trebalo. Reč je o ekipi koja godinama igra toplo-hladno, ali koju ne treba lako otpisati. Na ovakvim susretima, gde bi, tabelarno gledano, gost mogao da bude favorit, treba biti itekako obazriv, pogotovo kada je reč o trenutnoj formi, kao i o izostancima. Mi ćemo da pokušamo sa predlogom „1X“ koji se plaća kvotom 1,60 danas, jer se nadamo da će fudbaleri iz Haga uspeti makar da dođu do bitnog boda u ovom kolu.

0:0


Image by annca from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje