četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas u važnom meču igraju bez dosta važnih standaradnih igrača!

Jedan tim će danas u važnom meču za njih igrati bez dosta važnih standardnih igrača. Drugi tim kompletan. Meč okvirno možete preuzeti do 15 časova, a predložena kvota je 1,68.

Zanimljiv duel u okviru kvalifikacija za Afrički kup Nacija, gde domaćin na 2.mestu ima 2 pobede, 1 remi i 1 poraz, do sada su dva puta savladali Madagaskar 2:0 na domaćem i 3:0 u gostima, uz remi sa Ganom na svom terenu 1:1 i poraz od Angole 2:1 u gostima, čekaju ih dva jako bitna meča, a današnjim dobrim rezultatom, tj. pobedom bi se već plasirali na veliko takmičenje. Što se tiče sastava čine ga mešavina igrača iz domaće lige i internacionalaca, prvo ime selekcije je Kondogbia iz Atletiko Madrida, a tu su još Youga iz CSKA Sofije, Pirioua iz Istra, Niend koji igra u S.Arabiji, u napadu su momci iz francuskih, autrijskih i bugarskih klubova.

Sa druge strane Angola je do sada dosta razočarala, pobeda, dva remija i jedan poraz uz gol razliku 4:4. Današnji meč je izuzetno bitan za ovaj tim, jer će u slučaju poraz propustiti Afrički kup Nacija, što svakako u poslednje vreme nije retkost, naime Angola je od poslednja 4 šampionata propustila 3 uz jedno jako loše izadnje u Egiptu 2019-e godine.

Ono što će danas biti problem za njih jesu izostanci najiskusnijih igrača, faliće prvi golman selekcije Hugo Marques (18u/0g), potom defanzivci Núrio Fortuna (10u/0g iz Genta), Paizo (18u/0g – Primero Augusto), vezni igrači Herenilson (40u/0g – Primero Augusto), Estrela (11u/0g – Eruzurumspor), Carlinhos (12u/0g – Young Africans), Bruno Paz (2u/0g – Konyaspor), a nema ni napadača prvog strelca tima Gelson Dala (34u/14g – Al Wakrah), drugog strelca tima Ary Papel (50u/8g), M’Bala Nzola (6u/2g – Specija), Geraldo (30u/2g – Umraniyspor), Nelson da Luz (11u/0g – Guimarase), Vá (32u/2g – Apollon), Yano (24u/4g – Petro de Luanda).

Mišljenje urednika: Afričke selekcije ove kategorije nemaju luksuz da mogu da igraju takmičarske mečeva na kvalitetnom nivou kada im ovoliko važnih igrača nije u sastavu, tako da po nama danas selekcija Centralno afričke Republike na svom stadionu svakako nije autsajder, ono što se takođe sjajno plaća jeste igra D1+ (domaćin daje najmanje jedan gol), a postigli su gol na svakoj od dosadašnja četiri meča, po kvoti 1,68.

1:1 (47.minut)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje