utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Današnji ,,domaćin“ zbog finansija igra na stadionu gosta!

Današnji domaćin je zbog finansija ovaj meč pomerio na stadion današnjeg gosta, tako da će gost imati pun stadion uz sebe. Meč okvirno možete preuzeti do 15 časova, a predložena kvota je 1,72

Gaadiidka je tim koji je prvak Somalije i u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona Afrike, odigrali su 1:1 u gostima protiv APR-a koji je po rejtingu, istoriji i finansijama na mnogo višem nivou posebno kada se pogledaju uslovi Afrike, iako se mora reći da je APR u potpunosti dominirao, gosti su izdražali. Ono što je po njih loše jeste činjenica da će ponovo igrati na istom stadionu, ovog puta kao nominalni domaćini, ali će stadion još jednom biti ispunjen navijačima APR-a koji igra na poznatom travnjaku, gde je prošle sezone u domaćoj ligi bio najbolji domaćin lige Ruande sa skorom 10 pobeda, 4 remija i 1 porazom.

Mišljenje urednika: Gosti će ponovo pokušati da zatvore sve prilaze golu i da igraju na kontranapade, ali ovog puta očekujemo da APR iskoristi svoje šanse i da slavi na meču, a kvota na igru 2&0-3 gola je solidnih 1,72.

0:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje