utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Devetorica su van protokola, a prvi strelac je među njima!

Devetorica igrača su van protokola za jedan tim, a među njima je i prvi strelac tima, meč okvirno možete preuzeti okvirno do ponoći, a predložena kvota je 1,98.

Ekipa Palmeirasa nalazi se na prvom mestu D grupe šampionata Paulista sa skorom 6 pobeda i 3 remija uz gol razliku 14:4. Na svom stadionu Alianc Park ostvarili su 2 pobede i 2 remija uz gol razliku 5:1. Palmeiras je aktuelni šampion Brazila iz sezone 2022. i sa istim ambicijama su ušli i u ovo takmičenje, a tako će ući u sezonu 2023. Danas nemaju bitnih izostanaka i najavljen je najjači sastav šampiona Brazila za ovaj meč.

Što se tiče Bragantino-a, oni su jedan od razvojnih timova Red Bull-a i zaista u poslednjih nekoliko sezona razvijaju jako dobre igrače i prave solidne rezultate. Trenutno su na 2.mestu A grupe sa skorom 4 pobede, 2 remija i 3 poraza uz gol razliku 7:7. Na gostovanjima su ostvarili skor 1-1-2 (2:5). U prošlom kolu poraženi su na gostovnju kod ekipe Augu Santo 1:0. Za danas će im faliti čak devetorica igrača, najpre ćemo spomenuti bočnog defanzivca i prvog strelca prošle sezone sa 11 golova – Luana Candida (32u/11g/2a), potom nema ni defanzivca Lea Oritiza (22u/1g/2a prošle sezone), u veznom redu će faliti Lucas Evangelista (34u/2g/2a prošle sezone – defanzivni vezni), Eric Ramires (25u/1g/0a prošle sezone), Raul (32u/0g/0a prošle sezone – vezni igrač), potom u napadu i na mestima krilnih igrača nema Helinha (31u/4g/1a prošle sezone), Kawe (3u/1g/0a napad), Talisson (1u/0g/0a napad), krilni napadač Vitinho je otišao na pozajmicu u Dinamo Kijev. Važan igrač Hyoran (26u/3g/3a prošle sezone) vratio se u Atl.Mineiro odakle je bio na pozajmici.

Na 8 od prethodnih 9 mečeva kada su dočekali Bragentino – ekipa Palmeirasa je slavila i uvek je bilo od 0-3 gola.

Mišljenje urednika: Palmeiras će na ovaj meč izaći u jakom sastavu protiv kombinovanog tima Bragantina koji deluje kao da nema velike ambicije u ovom takmičenju za razliku od Palmeirasa koji želi da sa ovom generacijom osvoji što više trofeja može, zato je naš predlog igra 1&0-3 gola po kvoti 1,98.

2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje